Tuotemerkit


3D TITANIUM

3D TITANIUM


3D titaanisormukset on valmistettu yksinomaan puhtaasta titaanista. Tämän ansiosta metalli säilyttää alkuperäisen joustavan ominaisuutensa ja sormuksen kokoa voidaan muuttaa. Kaikki sormukset valmistetaan käsityötaidon perinteitä kunnioittaen. Tämä mahdollistaa oman täysin yksilöllisen sormuksenne suunnittelun. Yhdistämällä titaaniin hopeaa, kultaa ja jalokiviä voimme luoda ainutlaatuisen kauniita ja arvokkaita kihla- ja vihkisormuksia
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

AALMARK

AALMARK

Aidon AALmark korun tunnistat AAL-Leimasta.
AAL-leima korussa tai ketjussa takaa tuotteen aitouden sekä korkean laadun.
AALmark mallistoon kuuluu lähes 200 hopeakorua ja hopeaketjua, sekä kymmeniä erilaisia teräskoruja.
Kaikki hopeakorumme on valmistettu 925 hopeasta ja ovat nikkelittömiä. AALmark tuotemerkki on suomalainen ja rekisteröity.
Selaa tuotemerkin tuotteita »BELLINA

BELLINA
Kotimaiseen  Bellina-sarjaan kuuluu valikoima saumattomia kihla- ja timanttisormuksia. Saumattoman sormuksen katkeamaton kehä on ikuisen rakkauden symboli, ja se on lisäksi erittäin kestävä käytössä. 

Bellina-sormus on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä ne on valmistettu Suomessa kokonaan kierrätyskullasta. Kierrätyskullan käyttö vähentää merkittävästi jalometallialan ympäristövaikutuksia – näin säästämme mm. arvokasta lapin luontoa, joka kärsii kultakaivostoiminnasta.

Joka neljäs Suomessa myytävä kihlasormus on jo Bellina, sillä tuotteiden eettisyys ja ympäristöystävällisyys ovat estetiikan ohella yhä tärkeämpiä arvoja niin kuluttajille kuin valmistajillekin. Tee Sinäkin vastuullinen valinta – valitse tyylikäs ja kestävä Bellina-sormus rakkautenne symboliksi. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

BOSIE

BOSIE

Tungsten-sormukset Bosielta

Kaisankello.fi:n tungsten-sormukset tulevat Bosielta. Bosie Tungsten High-Tech -sormukset ovat erittäin kovaa materiaalia. Tungstenin väri on vähän tummempaa kuin valkokulta ja hopea, mutta tungsten kiiltää yhtä kirkkaasti. Sormusten ulkopuolen materiaali on tungstenia ja sisäpinta titaania, ja siksi ne sopivatkin hyvin myös allergisille. Valikoimissamme on niin yksivärisiä kuin monivärisiäkin tungsten-sormuksia; voit valita esimerkiksi kultaraidallisen tai keramiikkaa ja tungstenia yhdistelevän sormuksen omien mieltymystesi mukaisesti. Bosien todella upeat, naarmuuntumattomat Tungsten High-Tech -sormukset ovat ikuinen ja kestävä valinta.Bosiella on myös titaanisormuksia, sekä keraamisia sormuksia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


CANDINO KELLOT

CANDINO KELLOT

CANDINO-kellot ovat aitoja ja alkuperäisiä sveitsiläisiä rannekelloja. Ne kantavat arvostettua ja kansainvälistä Swiss Made -leimaa, joka takaa niiden alkuperän ja korkean laadun.

Lähes kaikissa Candino-kelloissa on mm. naarmuuntumaton safiirilasi ja ne on tehty aidoista materiaaleista kuten jaloteräksestä. Yhä suositumpi materiaali on titaani, joka on kevyttä ja kestävää eikä sisällä lainkaan nikkeliä.

Kaikki Candino-kellot ovat EU-säännösten mukaan hyväksyttyjä ja niiden takuu on 2 vuotta. Kellot ovat vähintään 30 metriin vesitiiviitä, useimmat miesten kellot jopa 100 metriin asti.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


COLLECTION RUESCH

COLLECTION RUESCH

Collection Ruesch sormuksista löytyy varmasti jokaiselle mieleinen sormus. Collection Ruesch sormusmallisto on erittäin laaja.Joka vuosi Collection Rueschin suunnittelijat ja kultasepät luovat yli 100 uutta sormusmallia. Collection Ruesch sormuksia valmistetaan useista eri materiaaleista, perinteisistä kultaisista, valkokultaisista, punakultaisista ja hopeisista sormuksista, erikoisempiin palladiumsormuksiin, platinasormuksiin, titaanisormuksiin  ja terässormuksiin. Timanttisormuksissa käytetään vain timantteja, jotka tulevat konfliktivapailta alueilta. Collection Ruesch on Itävallassa, Wienissä toimiva yksi maailman menestykkesekkäin sormusvalmistaja jo viidennessä sukupolvessa. Collection Rueschin sormukset ovat laadukkaita ja kauniita. Sormukset valmistetaan tilauksesta tiukkojen laatuvaatimusten mukaan korkealaatuisista materiaaleista yhtiön tiloissa Wienissä. Jokainen Collection Ruesch-sormus on huolellisesti viimeistelty . Kaikissa Collection Ruesch sormuksissa on hieman pyöristetty sisäpinta, joten ne tuntuvat uskomattoman mukavilta sormessa.   Monipuolisesta valikoimasta löydät varmasti mieleisen sormuksen. 

Noudatamme sormuksissa valmistajan säätämiä hintoja, joten saat sormukset kilpailukykyiseen eurooppalaiseen hintaan, ilman välikäsien lisiä. Halutesasi kaiverramme sormukset sinulle veloituksetta,
Sormusten toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää.
Kaikissa Collection Ruesch sormuksissa on 2 vuoden tuotetakuu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

DKNY KELLOT

DKNY KELLOT

DKNY

DKNY on lyhenne sanoista Donna Karan New York: Donna Karanin kokoelman innoittajana on New Yorkin kaupunki, joka ei koskaan nuku, vaan jossa jokainen sekunti on tärkeä ja ruuhka-aika kestää koko päivän. Kellojen design on modernia ja arvokasta. Donna Karan on arvostettu suunnittelija ja on saanut tunnustuksena mm. Britannian Jalometalliyhdistyksen myöntämän ”Fashion Watch Brand of the Year” -palkinnon.

Selaa tuotemerkin tuotteita »FESTINA KELLOT

FESTINA KELLOT

FESTINA-kellojen historia ulottuu yli sadan vuoden päähän Sveitsin Jura-vuoristoon, jossa sveitsiläinen kelloteollisuus syntyi viime vuosisadan alussa.

Festina-kellomallisto on urheilullinen käsittäen laajan kronografimalliston sekä runsaasti muita analogisia kelloja. Kaikki kellot ovat vähintään vesitiiviitä, useimmat miesten kellot jopa 100 metriin (10aty) asti vesitiiviitä. Festina-kellojen takuuaika on kaksi vuotta.

Festina-mallistossa on myös laaja valikoima naisten kelloja sekä kultakelloja.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

FOSSIL

Fossil

Fossil on trendikellojen edelläkävijä ja ehdoton ykkönen niin maailmalla kuin Suomessakin. Fossil-kellot ovat valloittaneet maailmaa jo vuodesta 1986.

Fossil-kelloista löytyvät aina viimeisimpien trendien elementit, värit, muodot ja materiaalit. Fossil-kello täydentää trendikkään asukokonaisuuden. Fossil-kello on hauska, tyylikäs, erilainen, trendikäs... ja kellon pakkauksena on aina aito ja persoonallinen Fossil-peltipurkki. Fossil-kellossa on aito fiilis.

Fossilin tuoteperheeseen valikoimaan kuuluuvat myös trendikkäät teräs- ja hopea korut.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
IHANA VINTAGE

Myymme vintagekoruja  ja vintagekelloja, sekä vintage hopeatuotteita.  Kaikki vintagetuotteemme, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ovat käyttämättömiä, kultasepänliikkeiden vanhaa varastoa. Nämä vintage tuotteet eivät ole käytettyjä. Emme osta, emmekä ota myyntiin, tai arvio käytettyjä koruja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »KOHINOOR

KOHINOOR


Jokainen käsityönä valmistettavaan Kohinoor koruun valittu jalokivi edustaa laatu, josta korunkantaja voi olla ylpeä. Suosituin koruissa käytettävä jalokivi on aito timantti, jonka kovuus tekee siitä naarmuuntumattoman ja takaa sen loiston säilymisen ikuisesti.

Kohinoor-sormusten ja korujen valmistamisen taustalla on intohimo työhön ja täydellisyyden tavoitteleminen. Meidän mielestämme vain kaikkien paras laatu on kyllin hyvää sinulle, joka haluat antaa läheisellesi lahjan joka koskettaa tai itsellesi pysyvän muiston elämäsi tärkeimmistä hetkistä. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

KULTAKESKUS

KULTAKESKUS

Hopean ajatonta hohtoa
Kultakeskuksen valikoimissa ovat maan laajimmat ja monipuolisimmat hopeiset ruokailuvälinesarjat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

LEIJONA KELLOT

LEIJONA KELLOT

Leijona

Leijona - kaikkien aikojen ostetuin kello Suomessa - jo vuodesta 1910

Leijona on elänyt ja elää edelleen aktiivisesti ajan hengessä. Kokoelma, joka uusiutuu 2-3 kertaa vuodessa, valitaan muokkaamalla kansainvälisiä trendejä suomalaiseen makuun; yhdistellen käytännöllisyyttä ja kauneutta, toimivuutta ja tyyliä.

Leijonan laajasta valikoimasta löytyy malleja sekä perinteistä ajannäyttäjää arvostavalle että Sinulle, joka etsit viimeisten trendien mukaista asustetta kokonaispukeutumisen täydentäjäksi. Tänäkin päivänä Leijona on Suomen ylivoimaisesti suosituin rannekello
Selaa tuotemerkin tuotteita »MUUMI

MUUMI

Suositut Muumiaiheiset kastelahjat ja Muumikorut

Aina yhtä suositut iki-ihanat Muumikorut , Muumivalokuvakehykset, Muumisäästölippaat, Muumi ensihammas- ja ensikihararasiat, sekä Muumi ruokailuvälineet. Useimipiin Muumituotteisiin myös kaiverrukset nopealla toimitusajalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


NOMINATION

NOMINATION

NOMINATION KORUT

LIIKKEESSÄMME MYÖS  VALIKOIMA NOMINATIONPALA-KORUJA . TERVETULOA NOMINATION OSTOKSILLE LIIKKEESEEMME.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
PLATINORO KORUT

PLATINORO KORUT

POISTAMME KAIKKI PLATINORON KORUT TUOTEVALIKOIMISTAMME.
NYT TILAISUUS TEHDÄ LÖYTÖJA -50% ALENNETTUUN HINTAAN!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

POLICE

POLICE

 

POLICE-brändi syntyi 1980 Italiassa. Ensin brändiin kuuluivat vain aurinkolasit, vuodesta 2003 myös kellot ja myöhemmin myös korut. Policen malleina ovat esiintyneet mm. Bruce Willis, George Clooney, David Beckham sekä Antonio Banderas.

 

 

Nuorekas kellomallisto on laaja ja monipuolinen, malleja on sekä naisille että miehille. Kellot ovat jaloterästä, vähintään 50 metriin vesitiiviitä ja niissä on laadukkaat Miyota-koneistot, takuu 2 vuotta.Selaa tuotemerkin tuotteita »

SASSI DESIGN

 

SASSI DESIGN -mallisto on erottuva ja ainutkertainen ja tyyliltään puhtaan ajaton. 

Käyttäjälleen SASSI DESIGN on aina tyylikäs, laadukas, hyvin tehty,

pehmeän ja mukavan oloinen - ja yksilöllinen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


SCHALINS

SCHALINS

 

Scahlinsin sormuksista löydät varmasti mieleisen sormuksen. Ruotsalainen Schalins Ringar valmistaa upeita kulta-, valkokulta  ja ruusukultasormuksia, sekä palladium-, titaani- ja hopeasorrmuksia. Mallistostmme löytyy tällä hetkellä yli 400 Schalinsin kihlasormus- ja timanttisormusmallia,  mutta suosionsa vuoksi lisäämme uusia malleja valikoimiimme jatkuvasti. Schalins RIngar on Ruotsissa sijaitseva Pohjoismaiden suurin ja tunnetuin sormusvalmistaja. Jokainen sormus valmistetaan tilauksesta asiakkaalle korkealaatuisista materiaaleista perinteisellä pohjoismaisella kultasepän ammatitaidolla. Schalins-sormusten valikoimasta löytyy paljon upeita kihlasormuksia ja timanttisormuksia. Useimpiin sormuksiin on myös mahdollista valita erilaisia pintakäsittelyjä kiiltävästä  pinnasta erilaisiin mattapintoihin.
Halutessasi kaiverramme sormukset sinulle veloituksetta.
Schalinsin sormukset tulevat meille suoraan valmistajalta, ilman välikäsiä. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nopeat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat .
Sormusten toimitusaika on noin  5-7 arkipäivää.

Kaikilla Schalinsin tuotteilla on kahden vuoden takuu.
 
 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

SEIKO KELLOT

SEIKO KELLOT

Seiko

SEIKO-kellot ovat käyneet parasta aikaa jo vuodesta 1881 lähtien. SEIKOn ainutlaatuinen tuotekehittely on luonut mm. maailman ensimmäisen kvartsikellon sekä Kinetic-teknologian. Tänä päivänä SEIKOn valikoima kattaa kellot tyylikkäistä ja arvokkaista malleista ainutlaatuisiin korkean teknologian tuotteisiin.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
TOMMY HILLFIGER KELLOT

TOMMY HILLFIGER KELLOT

TOMMY HILFIGER
Tommy Hilfiger
on arvostettu amerikkalainen suunnittelija, joka tunnetaan vaate-, silmälasi-, parfyymi- ja kellomallistoistaan. Kellot ovat kiehtoneet Tommy Hilfigeriä lapsesta asti. Hänen isänsä toimi 42 vuotta kelloseppänä ja innosti myös pojan kellomaailmaan. Tommy Hilfigerin ensimmäinen kellomalli tuli markkinoille vuonna 1999.

 

Mallistossa on rannekelloja miehille ja naisille. Naisten mallistoon kuuluvat tuoteryhmät Classic, Fashion ja Sport ja miesten mallistoon Sport-Cool ja Classic. Kellomallisto uudistuu neljästi vuodessa.

 

Tommy Hilfiger –kellojen valmistuksesta vastaa sveitsiläinen kello-osaamisestaan tunnettu Movado Group, jolla on mallistossaan myös huippulaadukkaat luksuskellot Concord, Ebel ja ESQ.

 

Tommy Hilfiger on muotitietoisen nuorekas ja rento valinta houkuttelevaan hintaan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »