Kasterannekoru Ruusukvartsi ja Helmet, Pirami

49,00 

Kaunis kasterannekoru tytölle.  Ruusukvartsia ja  vaaleanpunaisia ja valkeita aitoja viljetyjä makean veden helmiä. Ruusukvartsi ja helmet sointuvat hyvin yhteen , niin värien kuin merkityksensäkin puolesta. Ruusukvartsia on pidetty rakkauden symboolina ja helmeä puhtauden ja viattomuuden symboolina.

Rannekorun pituus on n. 14cm. Mukana jatko-osa (4-5cm), josta voi myöhemmin lisätä helmiä rannekoruun. Näin rannekoru kasvaa  kantajansa mukana. Rannekorussa on perinteinen rodinoitu  925 hopeinen lukko.

2 varastossa

Toimitusaika 1-4 arkipäivää
Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Kasterannekoru ruusukvartsi, valkeat ja vaaleanpunaiset helmet
Kaunis kasterannekoru tytölle. Tähän suloisen herkkään rannekoruun on valittu materiaaliksi ruusukvartsia ja  vaaleanpunaisia ja valkeita aitoja viljetyjä makean veden helmiä. Ruusukvartsi ja helmet sointuvat hyvin yhteen , niin värien kuin merkityksensäkin puolesta. Ruusukvartsia on pidetty rakkauden symboolina ja helmeä puhtauden ja viattomuuden symboolina.

Rannekorun pituus on n. 14cm. Mukana jatko-osa (4-5cm), josta voi myöhemmin lisätä helmiä rannekoruun. Näin rannekoru kasvaa  kantajansa mukana. Rannekorussa on perinteinen rodinoitu  925 hopeinen lukko. Rodinointi suojaa korun lukkoa tummumista vastaan.
Kasterannekoru toimitetaan lahjarasiassa ja sen mukana seuraa onnittelukortti kastetilaisuutta varten.

Täydennä korusarjaa yhteensopivalla kaulakorulla, tuote 60528