Kihlasormus 4,0mm Honeymoon Pure VI 66/61080-040 kulta, valkokulta, ruusukulta, palladium,tai platina

365,00 714,00 

Kihlasormus 4mm

Kihlasormus, jossa kiiltävässä sormuksessa on mattapintainen koristeraita keskellä. Sormus on sisäpinnaltaan hieman pyöristetty, joten se tuntuu miellyttävältä sormessa. Kokoa valittaessa kannattaa huomioida, että pyöristetty pinta tuntuu väljemmältä sormessa, kuin tasapintainen sormus.
Leveys: 4,0 mm
Korkeus: 1,2mm
Materiaali: kulta, valkokulta, ruusukulta, palladium,tai platina

Toimitusaika 5-10 arkipäivää
Tarkista saatavuus valitsemalla materiaali:
Poista

Kaiverrus

Huomioithan tuotteen koon kaiverrusta valittaessasi.
Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Koko

Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Variaatiot

Kaunis valkokultainen kihlasormus, jossa kiiltävässä sormuksessa on mattapintainen koristeraita keskellä. Sormus on sisäpinnaltaan hieman pyöristetty, joten se tuntuu miellyttävältä sormessa. Kokoa valittaessa kannattaa huomioida, että pyöristetty pinta tuntuu väljemmältä sormessa, kuin tasapintainen sormus.
Leveys: 4,0 mm
Korkeus: 1,2mm
Materiaali: 14k valkokulta

Materiaali: 14k tai 18k kulta, valkokulta, ruusukulta, palladium 500 tai 950 ,tai platina.

Sormuksen sisäreuna on hieman pyöristetty.

Sormuksissa kappalehinta

<b>Kaiverrus</b>

Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Muistathan varmistaa oikean sormuskoon, sillä kaiverretuilla sormuksilla ei ole palautusoikeutta. Mikäli sormus on kaiverrettu ja kokoa halutaan vaihtaa, on veloituksemme tästä 45 euroa / kaiverrettu sormus. Suosittelemme kuvan kaiverrusmalli A:ta, sillä se on kaunis ja selkeä kaiverrustyyppi sormukseen, voit myös valita kuvassa olevista muista kaiverrusmalleista mieleisesi fontin.

<b>Sormuksen saatavuus ja toimitusaika</b>

Toimitusaika on noin 5-10 arkipäivää.

&nbsp;

<b>Vaihto- ja palautusoikeus</b>

Tämä sormus toimitetaan valmistetaan tilauksesta juuri sinua varten. Näillä sormuksilla ei ole normaalia kuluttajansuojalain palautusoikeutta . Kokoa voi vaihtaa veloituksetta, mikäli se on väärä ja sormusta ei ole kaiverrettu. Kaiverretun sormuksen koonvaihdosta ja uudelleen kaiverruksesta veloitamme 45 euroa .

<span style=”font-size: large;”><b>Collection Ruesch Sormukset</b></span>

Sormusvalmistaja Brüder Nowotny KG , perustettu 1881, on yksi Itävallan suurimmista sormusvalmistajista, joka on erikoistunut erityisesti kihlasormuksiin ja timanttisormuksiin. Sormukset ovat ensiluokkaisen laadukkaita, valmistettu parhaista materiaaleista perinteisellä ammattitaidolla. Sormukset valmistetaan Wienissä. Noudatamme sormuksissa valmistajan säätämiä hintoja, joten saat sormukst kilpailukykyiseen eurooppalaiseen hintaan, ilman välikäsien lisiä.

<b>Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta</b>

Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistajien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Mikäli mietit vielä mikä on oikea sormuskokosi, kannattaa käydä mittauttamassa sormen koko kultasepänliikkeessä.  Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

Tuotenumero 66/61080-040
Sormuksen leveys 4,0
Sormuksen korkeus 1,2
Timantit (kpl) 0
Timanttien paino (g) 0.0000
Timanttien laatu

Lisätiedot

Mitat 4.0 × 1.2 mm
Metallin väri

, , , , , , , , , , , ,