• Sormukset
 • Korut
 • Kastelahjat/kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Muut tuotteet
 • Tuote-osastot
  ALE 29%

  Kihlasormus Hopea 4mm Schalins 76-4mm koko 22 Asiakaspalautus

  69,00  49,00 

  Outlet sormus 76-4 koko 22

  Tuotekoodi: 474259-1

  1 varastossa

  Hinta
  Kaiverruksen hinta
  Yhteensä
  Määrä:
  Toimitusaika 1-4 arkipäivää
  Lisää toivelistalle
  Lisää toivelistalle

  Tuotetiedot

  ASIAKASPALAUTUS Hopeinen Kihlasormus Schalins 76-4mm koko 22

  Asiakaspalautus,  uudenveroinen. Sormuskoon vaihdon vuoksi palautettu sormus.

  Kaunis ja erikoinen hopeinen kihlasormus, jossa sormuksen pinnassa kiiltävät koristeleikkaukset. Sormuksessa on hieman pyöristetty sisäpuoli, joten se tuntuu miellyttävältä sormessa.
  Sormuksen leveys 4,0mm.
  Sormuksen korkeus 1,3mm

  Materiaali: 935 hopea
  Paino keskimäärin noin 2,8g riippuen sormuksen koosta.
  Sormuksissa kappalehinta.

  Kaiverrus

  Kun olet varmistanut oikean kokosi,on kätevää tilata myös kaiverrus samalla kerralla. Saat kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Klikkaa kohtaa ” Tilaan kaiverruksen” ja kirjoita kaiverrustiedot aukeavaan ruutuun. Suosittelemme kuvan kaiverrusmalli A:ta, sillä se on kaunis ja selkeä kaiverrustyyppi sormukseen, voit myös valita kuvassa olevista muista kaiverrusmalleista mieleisesi fontin. Kaiverramme sormukset automaattisesti fontilla A, mikäli toisin ei ole mainittu. Myös sydämen kaiverrus onnistuu, kirjoita kaiverrustekstiin “sydän” siihen kohtaan mihin sydänkuvion haluat,( ohjelma ei tunnista erikoismerkkejä). Kaiverretulla outlet tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

   

  Vaihto- ja palautusoikeus

  Sormuksessa on 14 vrk palautusoikeus, mikäli sormusta ei ole kaiverrettu. Jos haluat saman sormuksen eri kokoisena, on helpointa , että tilaat uuden normaalihintaisen tuotteen verkkokapasta.

  Tietoa valmistajasta Schalins of Sweden

  Schalins of Sweden on vuonna 1944 perustettu Pohjoismaiden suurin sormusvalmistaja, jolla on pitkillä perinteillä ja ammattitaidolla luotu laaja ja laadukas sormusmallisto. Mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa kihla- ja vihkisormuksen valintaan. Koko Schalinsin mallisto on saatavilla kauttamme, vaikka ihn kaikki mallit eivät välttämättä ole verkkokaupassamme. Schalinsin sormuksista on saatavana laaja kokovalikoima, niin pienstä koon 14,5 somuksista isoihin koon 24 kokoisiin sormuksiin.

  Schalins sormukset edustavat ruotsalaista designia, kultaseppien korkeaa ammattitaitoa sekä korkeaa laatua.

  Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta

  Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistaien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Mikäli mietit vielä mikä on oikea sormuskokosi, kannattaa käydä mittauttamassa sormen koko kultasepänliikkeessä.  Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

   

  Saatat myös pitää...

  Ohjeita sormuksen tai korun koon valintaan

  Tutustu ohjeisiin