• Sormukset
  • Korut
  • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
  • Vintage tuotteita
  • Rannekellot
  • OUTLET
  • Hopeiset ruokailuvälineet
  • Lahjatavarat
  • Kaiverrukset
  • Tuote-osastot

    Tuotetiedot

    Kihlasormus hopea NICE Blank Herr
    Sormuksen leveys 5,0mm
    Sormuksen korkeus 1,9mm
    Paino 4,8g

    Sormuksen sisäreuna on hieman pyöristetty.

    Sormuksissa kappalehinta

    Sormuksen koon valinta

    Oikean koon valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa ja vaivaa. Sormen koko saattaa vaihdella päivän mittaan, sekä lämpötilan vaikutuksesta.  Oikean koon selvität kätevästi tilaamalla sormusmitan , jota voit pitää sormessa  jonkin aikaa, ja tarkkailla mikä koko tuntuu mukavimmalta käytössä.

    https://www.kaisankello.fi/ohjeita-sormuksen-valintaan/

    Sormuksen saatavuus ja toimitusaika

    Nopea toimitus omasta varastosta, 1-4 arkipäivää. Oman varaston sormuksia rajoitettu määrä.

    Oman varaston sormuksissa kaivertamattoman tuotteen palautusoikeus 14vrk.

    Kaiverrus

    Kun olet varmistanut oikean kokosi, on kätevää tilata myös kaiverrus samalla kerralla. Saat kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Suosittelemme kuvan kaiverrusmalli A:ta, sillä se on kaunis ja selkeä kaiverrustyyppi sormukseen, voit myös valita kuvassa olevista muista kaiverrusmalleista mieleisesi fontin. Kaiverramme sormukset automaattisesti fontilla A, mikäli toisin ei ole mainittu. Myös sydämen kaiverrus onnistuu, kirjoita kaiverrustekstiin “sydän” siihen kohtaan mihin sydänkuvion haluat,( ohjelma ei tunnista erikoismerkkejä).

     

    Tietoa valmistajasta Schalins of Sweden

    Schalins of Sweden on vuonna 1944 perustettu Pohjoismaiden suurin sormusvalmistaja, jolla on pitkillä perinteillä ja ammattitaidolla luotu laaja ja laadukas sormusmallisto. Mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa kihla- ja vihkisormuksen valintaan. Koko Schalinsin mallisto on saatavilla kauttamme, vaikka ihan kaikki mallit eivät välttämättä ole verkkokaupassamme. Schalinsin sormuksista on saatavana laaja kokovalikoima, niin pienistä koon 14,5 sormuksista isoihin koon 24 kokoisiin sormuksiin.

    Schalins sormukset edustavat ruotsalaista designia, kultaseppien korkeaa ammattitaitoa sekä korkeaa laatua.

    Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta

    Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistajien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Mikäli mietit vielä mikä on oikea sormuskokosi, kannattaa käydä mittauttamassa sormen koko kultasepänliikkeessä.  Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

    Ohjeita sormuksen tai korun koon valintaan

    Tutustu ohjeisiin