Kihlasormus Kohinoor Laurel 013-252 kultaa

519,00 

Kaunis kultainen sormus, jossa koristeena  filigranimaisia aaltokuvioita.

Sormuksen leveys: 4,8mm

Toimitusaika 5-10 arkipäivää
Tarkista saatavuus valitsemalla koko:
Poista

Kaiverrus

Huomioithan tuotteen koon kaiverrusta valittaessasi.
Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Tuotetunnus (SKU): 53504 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kultainen Kohinoor sormus013-252′ Laurel
Kaunis kultainen sormus, jossa koristeena  filigranimaisia aaltokuvioita.

Sormuksen leveys: 4,8mm

Design Marko Osala
Tuotenumero 013-252
Materiaali 14K kulta
Valmistaja: Kultakeskus

Tässä sormuksessa ei ole kaiverrusmahdollisuutta.

Sormuksen saatavuus ja toimitusaika
Sormus valmistetaan tilaustyönä. Toimitusaika on noin 1-3 viikkoa.

Sormuksen koko

Sormuksen koon valinnassa kannattaa ottaa huomioon, että sormus on hieman pyöristetty sisäpinnalta, joten se liukuu helpommin sormessa, kuin suorareunainen sormus. Sormuksen koon saat helpoiten selville mittaamalla sormen koon sormusmitalla. Sormen kokoa kannattaa mitata eri vuorokauden aikoina, sekä eri lämpötiloissa, jotta löydät itsellesi muavalta tuntuvan sormuskoon.

Vaihto- ja palautusoikeus
Tämä sormus valmistetaan juuri sinulle tilauksesta. Tilaustyönä teetetyillä  sormuksilla ei ole normaalia kuluttajansuojalain palautusoikeutta. Kokoa voi vaihtaa veloituksetta, mikäli se on väärä ja sormusta ei ole kaiverrettu. Kaiverretun sormuksen koonvaihdosta ja uudelleen kaiverruksesta veloitamme 45 euroa.

Tietoa valmistajasta Kultakeskus

Kultakeskus on vuonna 1918 perustettu kotimainen jaöpmetaalialan yritys. Kaikki Kultakeskuksen valmistamat korut ovat kierrätyskultaa ja niissä käytetään tarkasti valikoituja, laadukkaita timantteja ja jalokiviä. Kohinoor-korut on suunniteltu ilahduttamaan ja kestämään käytössäsi vuosikymmeniä.

Kohinoor-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset osoituksena suomalaisesta työstä ja muotoilusta.

Rakkaudella tehty
Kohinoor-koru on suunniteltu ja valmistettu sinua varten. Ammattitaitoiset kultasepät varmistavat, että jokainen työvaihe on rakkaudella ja taidolla tehty.

Huolella harkittu
Kohinoor-korut on tehty kestämään vuosikymmeniä. Suunnittelua ohjaavat aina kestävyys, käytettävyys ja ajattomuus. Jokainen korun yksityiskohta on huolella harkittu.

Lähellä sinua
Suomalainen työ ja osaaminen merkitsevät meille paljon.

Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta
Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistajien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

Lisätiedot

Koko

15,5mm/48,5, 16mm/50,5, 16,5mm/51,5, 17 mm/53,5, 17,5mm/54,5, 18mm/56,5, 18,5mm/58, 19mm/59, 19,5mm/61