Timanttisormus Honeymoon Pure VI 66/61090-035 1×0.0150

406,00 707,00 

Timanttisormus 0,015ct

Kaunis ja yksinkertainen Collection Ruesch mattapintainen timanttisormus. Sormuksessa on yksi upotettu 0,015ct briljanttihiottu timantti.

Toimitusaika 5-10 arkipäivää
Tarkista saatavuus valitsemalla materiaali:
Poista

Kaiverrus

Huomioithan tuotteen koon kaiverrusta valittaessasi.
Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Koko

Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Variaatiot

Sormuksen saatavuus ja toimitusaika

Sormus valmistetaan tilauksesta. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme sinulle sormusmitan kirjekuoressa suoraan kotipostilaatikkoosi.  Kun olet varmistanut sormen koon, ja ilmottanut sen meille, joko sähköpostitse tai puhelimitse, tilaamme sormuksen valmistajata. Sormusmitan saapumiseen menee 1-3 arkipäivää. Sormuksen toimitusaika koon varmistamisesta on noin 5-10 arkipäivää.  Sormuskokoa on vaikea arvioida ilman mittasormusta. Mittasormuksella kannattaa mitata sormen kokoa useamman kerran vuorokauden eri aikoina, koska sormen koko vaihtelee päivän mittaan.  Sormusmittaa ei tarvitse palauttaa. Voit myös tilata sormusmitan verkkokaupastamme etukäteen  ennen sormuksen tilausta : https://www.kaisankello.fi/tuote/sormusmitta-koko-40-76/

Vaihto- ja palautusoikeus

Tämä sormus valmistetaan tilauksesta juuri sinua varten. Näillä sormuksilla ei ole normaalia kuluttajansuojalain palautusoikeutta .  Jos olet mitannut sormuksen lähettämällämme sormusmitalla, koon pitäisi olla sopiva.   Jos sormuksen koko ei vastaa tilaamaasi sormusta, sormuksella on luonnollisesti vaihto-oikeus veloituksetta. Jos olet arvionut kokosi väärin ja sormuksen kokoa joudutaan muuttamaan, koonmuutoksen hinta on 45€. Sormus lähetetään valmistajalle koonmuutokseen.

 

Tuotenumero 66/61090-035
Sormuksen leveys 3,5 mm
Sormuksen korkeus 1,2 mm
Timantit (kpl) 1
Timanttien paino (g) 0.0150
Timanttien laatu W/SI

Lisätiedot

Mitat 3.5 × 1.2 mm
Metallin väri

, , , , , , , , , , , ,