• Sormukset
 • Korut
 • Kastelahjat/kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Muut tuotteet
 • Tuote-osastot

  Tuotetiedot

  Timanttisormus 0,0150ct, Honeymoon Pure VI 66/61150-035, 3,5mm
  Ihastuttava Collection Ruesch  timanttisormus, jossa on yhdistetty kiiltävää ja mattapintaa. Sormuksessa on yksi 0,015ct briljanttihiottu timantti. Sormus on sisäpinnaltaan hieman pyöristetty, joten se tuntuu miellyttävältä sormessa. Kokoa valittaessa kannattaa huomioida, että pyöristetty pinta tuntuu väljemmältä sormessa, kuin tasapintainen sormus.
  Leveys: 3,5 mm
  Korkeus: 1,2mm

  Timantit: 1x 0,0150ct W/SI

  Materiaali: 14k tai 18k kulta, valkokulta, ruusukulta, palladium 500 tai 950 ,tai platina.

  Sormuksen sisäreuna on hieman pyöristetty.

  Sormuksissa kappalehinta

  Kaiverrus

  Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Muistathan varmistaa oikean sormuskoon, sillä kaiverretuilla sormuksilla ei ole palautusoikeutta. Mikäli sormus on kaiverrettu ja kokoa halutaan vaihtaa, on veloituksemme tästä 45 euroa / kaiverrettu sormus. Suosittelemme kuvan kaiverrusmalli A:ta, sillä se on kaunis ja selkeä kaiverrustyyppi sormukseen, voit myös valita kuvassa olevista muista kaiverrusmalleista mieleisesi fontin.

  Sormuksen saatavuus ja toimitusaika

  Sormus valmistetaan tilauksesta. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme sinulle sormusmitan kirjekuoressa suoraan kotipostilaatikkoosi.  Kun olet varmistanut sormen koon, ja ilmottanut sen meille, joko sähköpostitse tai puhelimitse, tilaamme sormuksen valmistajata. Sormusmitan saapumiseen menee 1-3 arkipäivää. Sormuksen toimitusaika koon varmistamisesta on noin 5-10 arkipäivää.  Sormuskokoa on vaikea arvioida ilman mittasormusta. Mittasormuksella kannattaa mitata sormen kokoa useamman kerran vuorokauden eri aikoina, koska sormen koko vaihtelee päivän mittaan.  Sormusmittaa ei tarvitse palauttaa. Voit myös tilata sormusmitan verkkokaupastamme etukäteen  ennen sormuksen tilausta : https://www.kaisankello.fi/tuote/sormusmitta-koko-40-76/

  Vaihto- ja palautusoikeus

  Tämä sormus valmistetaan tilauksesta juuri sinua varten. Näillä sormuksilla ei ole normaalia kuluttajansuojalain palautusoikeutta .  Jos olet mitannut sormuksen lähettämällämme sormusmitalla, koon pitäisi olla sopiva.   Jos sormuksen koko ei vastaa tilaamaasi sormusta, sormuksella on luonnollisesti vaihto-oikeus veloituksetta. Jos olet arvionut kokosi väärin ja sormuksen kokoa joudutaan muuttamaan, koonmuutoksen hinta on 45€. Sormus lähetetään valmistajalle koonmuutokseen.

  Collection Ruesch Sormukset

  Sormusvalmistaja Brüder Nowotny KG , perustettu 1881, on yksi Itävallan suurimmista sormusvalmistajista, joka on erikoistunut erityisesti kihlasormuksiin ja timanttisormuksiin. Sormukset ovat ensiluokkaisen laadukkaita, valmistettu parhaista materiaaleista perinteisellä ammattitaidolla. Sormukset valmistetaan Wienissä. Noudatamme sormuksissa valmistajan säätämiä hintoja, joten saat sormukst kilpailukykyiseen eurooppalaiseen hintaan, ilman välikäsien lisiä.

  Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta

  Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistajien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta.  Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

  Tuotenumero 66/61150-035
  Sormuksen leveys 3,5 mm
  Sormuksen korkeus 1,2 mm
  Timantit (kpl) 1
  Timanttien paino (g) 0.0150
  Timanttien laatu W/SI

  Ohjeita sormuksen tai korun koon valintaan

  Tutustu ohjeisiin