Timanttisormus kulta 9k Schalins LOVE 07 17×0,008

691,00 

Kultainen timanttisormus

Kaunis timanttirivisormus, jossa 17kpl  pieniä 0,008ct timantteja.  Tämä sormus sopii hyvin kihlasormukseksi tai vihkisormukseksi toisen sormuksen rinnalle.

Haluatko sovittaa mallisormusta kaikessa rauhassa kotona? Saatavilla saman mallin valkokultaversio.  Lue lisää: https://www.kaisankello.fi/tuote/mallisormus-schalins-love-07/

Toimitusaika 5-10 arkipäivää

Kaiverrus

Huomioithan tuotteen koon kaiverrusta valittaessasi.
Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Koko

Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Tuotetunnus (SKU): LOVE 07-kulta-9k Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Timanttisormus kulta 9k LOVE 07 17×0,008
Timantit: 17×0,008
Sormuksen leveys 1,5mm
Sormuksen korkeus 1,9mm
Paino 1,5g

Sormuksen sisäpinta on hieman pyöristetty, joten sormus tuntuu miellyttävälta sormessa ja liukuu sormessa hieman helpommin kuin tasareunainen sormus.

Kaiverrus

Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Muistathan varmistaa oikean sormuskoon, sillä kaiverretuilla sormuksilla ei ole palautusoikeutta
Sormuksen saatavuus ja toimitusaika

Tämä sormus valmistetaan tilauksesta juuri sinua varten. Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää.

Vaihto- ja palautusoikeus

Huomioitavaa: Ole erityisen tarkkana sormuksen koon mittaamisessa, sillä tämä sormus on tilaustyönä tehty malli, eikä sisällä kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta, vaikka sormusta ei olisi kaiverrettu, poikkeuksena tuotevirhe! Lähetämme sinulle mittasormuksen kotipostilaatikkoon, ennenkuin tilaamme sormuksen valmistajalta.  Ilmoita tarkistettu koko meille asiakaspalvelun sähköpostiin: info@kaisankello.fi .  Jos koko on  mittauksesta huolimatta epäsopiva, kaiverretun sormuksen koonvaihdosta ja uudelleen kaiverruksesta veloitamme 45 euroa.

Tietoa valmistajasta Schalins of Sweden

Schalins of Sweden on vuonna 1944 perustettu Pohjoismaiden suurin sormusvalmistaja, jolla on pitkillä perinteillä ja ammattitaidolla luotu laaja ja laadukas sormusmallisto. Mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa kihla- ja vihkisormuksen valintaan. Koko Schalinsin mallisto on saatavilla kauttamme, vaikka ihan kaikki mallit eivät välttämättä ole verkkokaupassamme. Schalinsin sormuksista on saatavana laaja kokovalikoima, niin pienistä koon 14,5 somuksista isoihin koon 24 kokoisiin sormuksiin.Schalins sormukset edustavat ruotsalaista designia, kultaseppien korkeaa ammattitaitoa sekä korkeaa laatua.

Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta

Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistajien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

Lisätiedot

Paino 1.5 g
Mitat 1.5 × 1.9 mm