• Sormukset
 • Korut
 • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Titaani rivisormus zirkoniakivillä , 3DTitanium T778-2,1mm

  299,00 

  3DTitanium sormus 2,1mm

  Tuotekoodi: 3DTitanium T778-2,1

  Kaiverrus

  Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Huomioithan tuotteen koon kaiverrusta valitessasi. Ilmoita haluamasi fontti (A-F) ostoskorin viestikohdassa, oletuksena käytämme A-fonttia.

  Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

  Koko

  Hinta
  Lisähinta:
  Yhteensä
  Määrä:
  Toimitusaika 5-10 arkipäivää
  Lisää toivelistalle
  Lisää toivelistalle

  Tuotetiedot

  Titaanirivisormus 3dTitanium 778- 2,1 mm zirkoniakivillä

  Ihastuttava, ohut, titaani rivisormus. Sormuksessa on 9kpl pieniä zirkoniakiviä. Sormus sopii hyvin myös toisen sormuksen rinnalla käytettäväksi, tai vihkisormukseksi titaanisormuksen vierelle.

  Sormuksen leveys 2,1mm!

  Sormuksen korkeus: 1,9mm

  Materiaali : titaani

  Kivet: 9 x 2,0mm cubic zirconiat.

  Sormuksen rungolla 2 vuoden takuu. Zirconioille ei myönnetä takuuta, ainoastaan timanteille.

   

  Huomioitavaa: Ole erityisen tarkkana sormuksen koon mittaamisessa, sillä tämä sormus on tilaustyönä tehty malli, eikä sisällä kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta, poikkeuksena tuotevirhe! Sormus koon vaihto on kuitenkin veloituksetta mahdollista.

   

  Kaiverrus

   

  Tähän sormukseen ei valitettavasti pysty saamaan kaiverrusta, koska sormus on niin kapea.

  Sormuksen saatavuus ja toimitusaika

  Sormus valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on noin3 viikkoa

   

  Titaani sormusmateriaalina

  Titaani tuntuu kevyeltä ja miellyttävältä sormessa. Titaanin lämmönjohtokyvyn ansiosta sormus tuntuu aina ihonlämpöiseltä. Titaanisormus on myös hyvä sormus allergiselle ja herkkäihoiselle, sillä titaani soveltuu allergisille hyvin, koska se ei reagoi elimistön kanssa. Titaani on erittäin kestävä materiaali, mutta naarmuuntuu herkästi. Sormukseen muodostuu aikaa myöten himmeä patina. Sormuksen voi kiillottaa kultasepällä kiiltäväksi,. mattapintaisen titaanisormuksen voi kotikonsteillakin matata itse, esimerkiksi Patapata villalla.

   

   

  Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta

  Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistajien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Mikäli mietit vielä mikä on oikea sormuskokosi, kannattaa käydä mittauttamassa sormen koko kultasepänliikkeessä.  Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

   

   

  Ohjeita sormuksen tai korun koon valintaan

  Tutustu ohjeisiin