Palautuskaavake

8.8.2022 | info

Kaisankello.fi Vaihto- ja palautuslomake

Tuotepalautus 30 pv sisällä, palauta täydellisenä ja käyttämättömänä.

HUOM! Kaiverretuilla ja tilaustyönä tehdyillä tuotteilla, tai tuotteilla, joihin on tehty muutostöitä ei ole palautusoikeutta tai vaihto-oikeutta, poikkeuksena sormuksen koon vaihto. Jos sormuksen koko on väärä ja se on kaiverrettu, vaihdamme / teemme muutostyöt hintaan 45 € per sormus. Poikkeuksena keraamiset-,teräs-, titaani-, tungsten- ja zirkonium- sormukset, joilla ei ole kaiverrettuna vaihto-oikeutta. Seuraavassa suora lainaus Kuluttajaviraston verkkokauppaohjeesta: “Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.” Palautusmahdollisuuden säilyttävä kokeilu tarkoittaa käytännössä sitä, että tuotetta ei ole käytetty, eikä tuotteessa ole käytön jälkiä.

Asiakaspalautus on maksutonta yhden kerran. Mikäli asiakas palauttaa ja vaihtaa saman tuotteen useamman kerran, veloitamme toimituskulut 5.90 euroa per palautus, ensimmäisen maksuttoman palautuksen jälkeen. Muistathan ottaa palautuksesta kuitin ja säilyttää sitä, kunnes olemme kuitanneet palautuksen käsitellyksi, kuitin avulla lähetys voidaan jäljittää katoamistapauksessa. Mikäli toimituksen loppusumma palautuksen jälkeen alittaa toimituskuluvapaan rajan (70 €), vähennetään tilauksen toimituskulut palautuksen loppusummasta. Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista todelliset kulut 15 €. Postin asiakaspalautuksissa kestää yleensä noin 4-5 arkipäivää, mutta ei ole mitenkään tavatonta, että postin kulkuun menee yli viikko. Mikäli haluat nopean vaihdon, tai palautuksen suosittelemme hoitamaan palautuksen postin maksullisena palveluna.

Kuitti tai tilausnumero______________________________________________________________

Etu -ja sukunimi:__________________________________________________________________ Sähköposti:______________________________________________________________________ Puhelinnumero:___________________________________________________________________ Osoite:_________________________________________________________________________

Postinumero ja postitoimipaikka:_______________________________________________________

Haluan uuden tuotteen:______________________________________________________________

Tuote / tuotteet:___________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

Palautuksen syy:___________________________________________________________________________

Hyväksyn Kaisankello.fi verkkokaupan palautus/sopimusehdot ____________________________

_ ____/____/________ (allekirjoitus, pakollinen) ( päivämäärä)

Paketoi lähetys kunnolla alkuperäispakettiin, tai pehmopussiin.

Kaisaniemen Kello- ja Kultaliike Itäkatu 1-5 D217, c/o Regus, 00930 Helsinki

Postin asiakaspalautustunnus: 616952

Puhelinpalvelu: 0103234130, Sähköposti: info@kaisankello.fi

X