• Sormukset
 • Korut
 • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Teräskihlasormukset

  Teräskihlasormukset ovat näyttävän näköisiä ja kestäviä sormuksia. Collection Ruech White Style  Steel Basic, Steel Evolution Brilliant ja White Style Steel Brilliant mallistoista löytyy terässormuksia timanteilla ja ilman kiviä.  White Style Steel and Gold mallistossa on teräkseen myös yhdistetty kultaa.

  Terässormus on tyylikäs, kestävä ja edullinen

  Teräs on uusimpia sormuksissa käytettäviä materiaaleja, ja sen monipuolisuus tulee hienosti esiin sormuksissa. Materiaalina teräs on kestävää, ja sen voi saada joko kauniin kiiltävänä tai rouhean mattapintaisena. Terässormus ei naarmuunnu niin helposti kuin pehmeämmistä metalleista tehdyt sormukset, joten se sopii erinomaisesti materiaaliksi niin arkisiin koruihin kuin vihkisormuksiinkin. Teräs on mukavan edullinen materiaali, josta saadaan valmistettua tyylikkäitä sormuksia moneen makuun. Valikoimassamme onkin useita erilaisia terässormuksia, joiden tyyli vaihtelee yksinkertaisen pelkistetystä timantein koristeltuun ylellisyyteen. Kun siis haet kukkaroystävällistä mutta kaunista sormusta, kannattaa valita Kaisankello.fi:n terässormus.

  Terässormuksia saa eri väreissä

  Terässormukset ovat väriltään yleensä kauniin hopeanhohtoisia, mutta terässormuksia saa ”eri väreissä” riippuen siitä, käytetäänkö sormuksessa teräksen lisäksi jotakin toista metallia. Kaisankello.fi:n terässormusvalikoimassa on tavallisten terässormusten lisäksi teräs-titaanisormuksia sekä teräs-kultasormuksia. Sormuksen pinta voi olla joko kiiltävä tai mattaharjattu, millaisia sormuksen kantajan persoona ja mieltymykset sitten ovatkin. Myös terässormuksiin istutetaan timantteja.

  Terässormukset eivät allergisoi

  Erilaiset allergiat ja herkistymiset ovat nykyään yhä tavallisempia, ja metalliallergiatkaan eivät enää ole harvinaisuus. Erityisesti vihkisormusta hankittaessa sormuksen materiaalin valintaan tulee kiinnittää huomiota, sillä sormusta pidetään sormessa jopa vuosia niin, ettei sitä oteta välttämättä kertaakaan pois. Tällöin sormusmetallin tulee olla kantajalleen soveltuva ja mieluinen niin ulkonäön kuin käytettävyydenkin kannalta. Teräksen yhtenä suurimpana etuna onkin kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön ohella allergisoimattomuus. Terässormus sopii siis hyvin myös herkkäihoisille ja niille, jotka saavat muista metalleista allergisia oireita.

  Terässormukset verkossa myy Kaisankello

  Kun olet päättänyt hankkia kestävän ja tyylikkään sormuksen joko käyttökoruksi tai kihla- tai vihkisormukseksi, niin muista: parhaat terässormukset verkossa myy Kaisankello.fi! Osta terässormukset  kätevästi ja nopeasti verkkokaupastamme! Verkkokauppamme toimitusajat ovat lyhyitä ja saat ilmaisen toimituksen yli 70 euron ostoksiin. Tutustu terässormusvalikoimaamme ja tee tilaus!

  Hae valmistajan mukaan:
  Järjestele:
  Hinta
  Leveys

  Näytetään kaikki 47 tulosta