• Sormukset
 • Korut
 • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Hopeiset kihlasormukset

  Hopeiset kihlasormukset ovat kaunis ja edullinen vaihtoehto.  Hopeasormusmallistostamme löytyy paljon erilaisia kihlasormuksia sileinä, sekä kuvioituina malleina. Myös sormukset timanteilla ja zirkoniakivillä koristeltuina. Mallistostamme löytyy Collection Ruesch, Schalins  ja Tammi Jewelryn sormuksia.       

  Hopeasormus on klassisen tyylikäs koru

  Sormukset ovat suosittuja koruja, joita käytetään niin oman pukeutumisen ja tyylin piristeenä kuin merkityksellisinä rakkauden symboleinakin, mikäli sormus pujotetaan vasempaan nimettömään. Hopeasormus on koruista eleganteimpia; olipa se sitten yksinkertaisen sileäpintainen tai näyttävästi kivin ja kaiverruksin koristeltu, sopii se korostamaan kantajansa tyyliä tilanteessa kuin tilanteessa. Kaisankello.fi:n verkkokaupasta löydät lukuisia erilaisia hopeasormuksia, joiden joukosta voit hankkia sormuksen itsesi iloksi, lahjaksi tai mielitiettysi kosintaa varten. Hopeasormus on aina klassisen tyylikäs valinta – tutustu kattavaan sormusvalikoimaamme ja tilaa unelmiesi hopeasormus jo tänään!

  Upeat hopeasormukset meiltä – monipuolinen valikoima!

  Kaisankello.fi:n valikoimista löydät toinen toistaan kauniimmat hopeasormukset. Tarjolla on lukuisia eri vaihtoehtoja, joista jokainen hopeasormusten ystävä löytää varmasti oman suosikkinsa. Olipa tyylisi ja sormusmakusi sitten klassinen, moderni, leikkisä tai ylellinen, olemme koostaneet valikoimamme niin, että vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Meiltä löydät klassiset sileät hopeasormukset, hopeiset zirkonisormukset, hopeiset timantti- ja vihkisormukset sekä hopeiset trendisormukset. Hopea on materiaalina kauniin kiiltävä ja loistava, ja vaaleana metallina se sopiikin erityisesti timanttien säihkeen seuraksi. Timantin värittömyys ja virheettömyys pääsee oikeuksiinsa, kun se on istutettu hopeaan, joka ei varasta huomiota vaan korostaa timantin loistetta.

  Hopeakorujen puhdistus

  Ajan saatossa ja ahkerassa käytössä kaikki korut, myös hopeasormukset, keräävät likaa ja mahdollisia tummentumia pinnalleen. Tämä on luonnollista mutta himmentää erityisesti hopean viehättävää loistetta. Siksi hopeakorujen puhdistus säännöllisesti sekä kotona että kultasepänliikkeessä on tarpeellista. Kotona koruja voi pestä hellävaraisesti joko miedossa saippuavedessä liottamalla sekä huolellisesti painellen kuivaamalla tai hankkia kultasepänliikkeestä juuri hopeakoruille tarkoitettuja kemiallisia puhdistusaineita. Vuoden-parin välein esim. timantteja sisältävä hopeasormus kannattaa puhdistuttaa kultasepänliikkeessä, jolloin sormuksen loisto ei himmene . Samalla kannattaa tarkistaa kivien kiinnitykset, jotta ne kestävät käytössä pidempään.

  Osta hopeasormukset netistä tai kivijalkamyymälästämme

  Kun haaveissasi on kaunis ja laadukas hopeasormus, kannattaa ensimmäisenä tarkastaa Kaisankello.fi:n verkkokaupan upea valikoima. Osta hopeasormukset netistä! Verkkokauppamme toimitusajat ovat lyhyitä ja saat ilmaisen toimituksen yli 70 euron ostoksiin.  Tutustu kattavaan sormusvalikoimaamme ja tee tilaus!

  Hae valmistajan mukaan:
  Järjestele:
  Hinta
  Leveys

  Näytetään tulokset 1–60 / 184