• Sormukset
 • Korut
 • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Tungstensormukset

  Jos haluat sormuksen, joka kestää hyvän näköisenä kovassakin käytössä ja on edullinen hinnaltaan,  on Bosien tungstenista valmistettu sormus sinulle oikea valinta. Tungstenista valmistetut sormukset pysyvät kiiltävinä ja naarmuuntumattomia. Bosien tungsten sormukset ovat saavuttaneet nopeasti suosiotaan kestävän materiaalinsa vuoksi. Tungstenia, eli volframia pidetään maailman kovimpana metallina. Tungsten on väriltään  tummempaa, kuin valkokulta ja hopea.  Sormus sopii hyvin myös allergisille. Upea naarmuuntumaton tungstenista valmistettu sormus  on ikuinen ja kestävä valinta.  Bosien tungstensormuksissa on titaanista valmistettu sisäpinta, joten sormukseen saa myös hintaan sisältyvän kaiverruksen.

  Tungsten-sormus – kiiltävä ja naarmuuntumaton kihla- tai vihkisormus

  Etsitkö kihla- tai vihkisormusta, joka kestäisi virheettömänä vuosikausia? Onko sinulle tärkeää se, että valitsemasi sormus kestää kulutusta ja kovaakin käyttöä ilman, että sormuksen vaurioitumista pitäisi pelätä? Silloin valintasi on tungsten-sormus! Kaisankello.fi:n verkkokaupasta löydät upeat tungsten-sormukset moneen eri makuun. Tarjolla on niin kapeita, kuin hieman näyttävämpiä ja leveämpiä tungstenista valmistettuja sormuksia. Yhteistä kaikille tungsten-sormuksille on upea, hopeanhohtoinen kiilto, joka tuo korulle arvokkuutta ja tyylikkyyttä. Kun haluat satsata ikuiseen ja edulliseen sormukseen, valitse tungsten-sormus!

  Tungsten on maailman kovin metalli

  Tungsten eli volframi on yksi kestävimpiä metalleja, joita sormuksissa voidaan käyttää. Alkuaineista tungstenilla on korkein sulamispiste (3420C°), ja sitä pidetään maailman kovimpana metallina. Tungstenista valmistetut sormukset pysyvät kiiltävinä ja naarmuuntumattomina; nämä ominaisuudet ovat omiaan kihla- tai vihkisormuksiin, ja ne ovatkin kasvattaneet nopeasti tungsten-sormusten suosiota. Kun sormus on valmistettu tungstenista, sen kulumisesta  ei tarvitse huolehtia.

  Tungsten-sormukset Bosielta

  Kaisankello.fi:n tungsten-sormukset tulevat Bosielta. Bosie Tungsten High-Tech -sormukset ovat erittäin kovaa materiaalia. Tungstenin väri on vähän tummempaa kuin valkokulta ja hopea, mutta tungsten kiiltää  yhtä kirkkaasti. Sormusten yläpuoli on tungstenia ja sisäpuoli titaania, ja siksi ne sopivatkin hyvin myös allergisille, sillä titaanille ei voi olla allerginen. Valikoimissamme on niin yksivärisiä kuin monivärisiäkin tungsten-sormuksia; voit valita esimerkiksi kultaraidallisen tai keramiikkaa ja tungstenia yhdistelevän sormuksen omien mieltymystesi mukaisesti. Bosien todella upeat, naarmuuntumattomat Tungsten High-Tech -sormukset ovat ikuinen ja kestävä valinta.

  Hanki tungsten-sormukset netistä

  Kun sinä ja puolisosi haluatte hankkia kestävää rakkautta symboloivat, maailman kovimmasta ja kestävimmästä metallista valmistetut tungsten-sormukset, kannattaa ensimmäisenä tarkastaa Kaisankello.fi:n verkkokaupan valikoimat. Meiltä voitte hankkia kauniit, kestävät ja ennen kaikkea teille sopivat tungsten-sormukset netistä. Tungsten-sormus on käytännössä ikuinen, sillä se kestää kiiltävänä, naarmuuntumattomana  kovassakin käytössä. Verkkokauppamme toimitusajat ovat lyhyitä ja saat ilmaisen toimituksen yli 70 euron ostoksiin. Myös vaihto ja palautus on maksutonta. Sormusvalikoimastamme löydätte taatusti miellyttävät tungsten-sormukset mukavaan hintaan.

  Hae valmistajan mukaan:
  Järjestele:
  Hinta
  Leveys

  Näytetään kaikki 16 tulosta