• Sormukset
 • Korut
 • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Kihlasormukset

  Laajasta valikoimistamme löydät kauneimmat kihlasormukset.
  Paljon erilaisia sormusmalleja eri metalleissa ja useissa hintaluokissa. Perinteiset kultaiset, valkokultaiset, ruusukultaiset ja hopeiset kihlasormukset, sekä erikoisemmat titaani-, tungsten-, palladium-, platina- ja hiilikuitusormukset, sekä kivelliset kihlasormukset naisille ja miehille. Suositut sormusvalmistajamme : Beat of Love, Bosie, 3DTitanium, Collection Ruesch, Kohinoor, Lumoava, Schalins ja omat Camilla-sormuksemme.

   

   

  Kauneimmat kihlasormukset meiltä

  Oletteko mielitiettysi kanssa suunnitelleet kihlautumista vai haluatko yllättää rakkaasi ja kosia häntä polvistumalla sormuksen kera? Kaisankello.fi:stä saat tilattua ne kauneimmat kihlasormukset sinulle ja tulevalle puolisollesi. Valikoimistamme löytyy lukuisia eri malleja ja materiaaleja aina perinteisistä, sileistä kultasormuksista särmikkäämpiin tungsten-sormuksiin ja kaikkea siltä väliltä. Tästä vaihtoehdosta voit kysyä lisää ottamalla yhteyttä myyntiimme.  Rengasta tuleva puolisosi ja itsesi tyylillä – hanki kihlasormukset meiltä ja pujota juuri ne teidän näköisenne kihlasormukset nimettömiinne!

  Kihlasormus on elämänikäinen käyttökoru

  Kihlasormus on jo vuosisatojen ajan pujotettu kantajansa vasempaan nimettömään merkiksi siitä, että sen kantaja on löytänyt elämäänsä sen tärkeimmän ihmisen, jonka kanssa on valmis sitoutumaan loppuelämäksi. Kihlasormus on löytyneen rakkauden symboli sekä kaunis koru, jolla on mittaamatonta tunnearvoa ja merkitystä; sen takia kihlasormuksen hankintaan kannattaa panostaa. Kihlasormus on parhaimmillaan elämänikäinen käyttökoru, joten sen valinnassa kannattaa huomioida tietenkin kantajansa mieltymykset mutta myös tietynlainen ajattomuus. Kihlasormukset saat helposti tilattua verkkokaupastamme muutamien päivien toimitusajalla.

  Kihlasormusten materiaalit – tarjolla monia eri vaihtoehtoja

  Valikoimissamme olevien kihlasormusten materiaalit vaihtelevat perinteisestä hopeasta, valkokullasta ja keltakullasta aina persoonallisempiin ruusukultaisiin, keraamisiin, hiilikuitu- tai tungsten-sormuksiin. Kihlasormus voi olla klassisen sileä, puolipyöreä, tynnyri- tai flakkamallinen, kuvioitu, kivellinen – tutustumalla laajaan valikoimaamme löydät sinua eniten miellyttävän mallin! Kaisankello.fi:stä saat tilattua sormukset seuraavissa materiaaleissa:

  · kultaiset ja ruusukultaiset 9k ja 14k , tilauksesta myös 18k

  · valkokultaiset  9k  ja 14k , tilauksesta myös 18k

  · hopeiset

  · keraamiset

  · palladium

  · teräs

  · titaani

  · tungsten

   

  Kihlasormuksen materiaalin valinnassa voi esteettisyyden ja halutun tyylin lisäksi kiinnittää erityishuomiota sen kestävyyteen ja kulumiseen. Jos sormuksen kantaja tekee esim. ruumiillista työtä erilaisin työkaluin, voivat pehmeämmistä materiaaleista, kuten kullasta, valmistetut sormukset naarmuuntua helposti. Kaisankello.fi tarjoaa ratkaisuksi teräs-, tai tungsten-sormuksia tai keraamisia kihlasormuksia, jotka kestävät erittäin kovaa käyttöä naarmuuntumatta. Erityisesti tungstenista eli volframista valmistetut kihlasormukset pysyvät kiiltävinä ja naarmuuntumattomina moitteetta.

  Kihlasormuksen hinta riippuu materiaalista ja työstöstä

  Jos arvuuttelet kihlasormuksen hintaa tai mietit mahdollista budjettia, tutustu verkkokauppamme valikoimaan rauhassa. Sinä ja puolisosi voitte katsella erilaisia malleja, pinta- ja materiaalivaihtoehtoja ja vertailla niitä keskenään – tietysti vain silloin, jos et järjestä yllätyskosintaa! Kihlasormuksen hinta riippuu pitkälti materiaalista (painosta) sekä mahdollisista koristeista ja työstä. Jalokivet, joita kihla- ja vihkisormuksissakin useimmiten ovat timantit, tietysti nostavat hintaa. Vaativien kuvioiden, pakotusten tai muiden vastaavien työstöjen teko vaikuttavat hintaan myös nostavasti, samoin kuin jalokivien käyttö. Valikoimastamme löydätte kihlasormukset aina muutamien kymppien hintaluokasta tuhansien eurojen ylellisiin sormuksiin.

  Kun haluatte tulevan puolisosi kanssa hankkia kihlasormukset, kannattaa ensimmäisenä tarkastaa Kaisankello.fi:n verkkokaupan valikoimat. Meiltä voitte hankkia kauniit, kestävät ja ennen kaikkea teille sopivat kihlasormukset. Toimitusaikamme ovat lyhyitä ja saat ilmaisen toimituksen yli 70 euron ostoksiin. Tutustukaa mittavaan valikoimaamme ja tilatkaa elämänne tärkeimmät korut meiltä!

  Hae valmistajan mukaan:
  Järjestele:
  Hinta
  Leveys

  Näytetään tulokset 1–60 / 1703