• Sormukset
 • Korut
 • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Timanttisormukset ja kivelliset kihlasormukset

  Unelmiesi timantti- ja vihkisormus meiltä

  Minkälainen on sinun unelmiesi timantti- ja vihkisormus? Haetko yksinkertaisen tyylikästä ja pelkistettyä tyyliä, vai onko mielessäsi loistelias sormus, jonka timantit kimmeltävät kilpaa auringon kanssa? Etsitkö massasta erottuvaa, mutta kuitenkin huippulaadukasta ja kestävää vihkisormusta vai oletko perinteisen tyylin ja materiaalien kannattaja? Olipa makusi minkälainen tahansa, löydät varmasti sen unelmiesi timantti- ja vihkisormuksen Kaisankello.fi:n verkkokaupan laajasta sormusvalikoimasta. Edustamme tuotemerkkejä Kohinoor, Schalins ja Collection Ruesch, ja 3DTitanium, jotka kukin ovat erittäin tunnettuja, arvostettuja ja suosittuja sormusvalmistajia ympäri maailmaa. Näiden timantti- ja vihkisormusten valmistajien kokoelmien lisäksi meiltä löytyy oma valmisteisia ja satoja muiden sormusvalmistajien sormuksia, joiden joukosta sinä ja tuleva puolisosi löydätte varmasti juuri teille sopivat vihkisormukset elämänpituista matkaanne varten. Kun tilaat sormukset netistä, voit myös maksaa timanttisormukset osamaksulla Klarnan maksujärjestelmän kautta.

  Säkenöivän upeat timanttisormukset kestävän rakkauden symboleina

  Timanttisormus on yhä useamman morsiamen toiveena, kun puhutaan vihkisormusten hankinnasta. Kaisankello.fi:n laajasta valikoimasta löydät upeimmat timanttisormukset, joiden väliltä voi olla jopa vaikeaa valita sitä omaa suosikkia. Timantti on säkenöivän kaunis, ajattoman tyylikäs jalokivi, ja onpa itse legendaarinen Marilyn Monroekin laulanut timanttien olevan tytön parhaita ystäviä. Ja koska timantti on tunnetusti maailman kovin luonnossa esiintyvä aine, on sen kestävyyttä ja ikuisuutta henkivä symboliikkakin kauneuden lisäksi sopiva vihkisormukseen. Valikoimastamme löydät monenlaiset timanttisormukset lähtien yksinkertaisen tyylikkäistä, yhden timantin sormuksista aina useamman timantin häikäiseviin luksussormuksiin, jotka eivät varmasti jää huomaamatta.

  Timanttisormusten materiaalit – perinteisen kullan ja hopean haastavat teräs ja titaani

  Timanttisormusten materiaalit vaihtelevat verkkokauppamme valikoimassa, joten löydät niistä varmasti mieluisan vaihtoehdon omaan sormukseesi.

  Verkkokaupastamme löytyvät:

  • kultaiset, valkokultaiset ja punakultaiset timanttisormukset
  • hopeiset timanttisormukset
  • titaaniset timanttisormukset
  • palladium-timanttisormukset
  • teräksiset timanttisormukset

  Erityisesti valkokulta on viime vuosina kasvattanut suosiotaan timanttisormusten materiaalina perinteisiin hopeaan ja kultaan verrattuna. Vielä vähän harvemmin nähtävä, mutta persoonallisen kaunis vaihtoehto sormuksen materiaaliksi on ruusukultanakin tunnettu punakulta. Näiden vaihtoehtojen lisäksi titaani ja teräs ovat myös tyylikkäät ja kestävät timanttisormusten materiaalit, jotka kestävät hienosti käyttöä ja aikaa.

  Vihkisormukset elämän mittaiselle matkalle

  Vihkisormus on useimmalle meistä se kaikkein tärkein ja merkityksellisin koru, joka kestää parhaimmillaan läpi elämän symboloiden rakkautta, kiintymystä ja kumppanuutta niin itselle kuin ulkopuolisillekin. Kaisankello.fi:n verkkokaupassa pääset selailemaan lukuisia eri vaihtoehtoja, joista voitte tulevan puolisosi kanssa valita ne teille sopivimmat vihkisormukset. Jos valikoimasta ei tunnu löytyvän mitään sopivaa, niin käännyttehän silloin suunnittelupalvelumme puoleen!

  Vihkisormusten materiaalit – valitse juuri sinulle sopiva jalometalli

  Vihkisormus on koru, jota ei välttämättä koskaan oteta pois sormesta kun se on kerran siihen pujotettu. Tästä syystä vihkisormuksen materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota. Tärkeintä on se, että valittu materiaali ei aiheuta allergiaa. Vaikka sormustemme materiaalit ovat puhtaita jalometalleja, herkkäihoinen tai allerginen voi saada oireita esim. kullasta. Allergiat kannattaa selvittää ennen sormuksen valintaa tai valita suoraan turvallinen, allergikoillekin sopiva materiaali kuten titaani.

  Hae valmistajan mukaan:
  Järjestele:
  Hinta
  Leveys

  Näytetään tulokset 1–60 / 834