• Sormukset
 • Korut
 • Risti√§islahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuv√§lineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Valkokultaiset kihlasormukset

  Valkokultaiset sormukset sopivat hyvin sinulle, joka haluat käyttää sekä valkokultaisia, että hopeisia koruja. Valkokulta sormusmateriaalina on perinteinen, ajaton, kulutusta kestävä ja helposti muokattavissa oleva sormusmateriaali. Valkokultaisia sormuksia voi muokata, suurentaa ja pienentää kultasepällä, mikäli siihen ilmenee tarvetta vuosien varrella. Valkokultaisen kihlasormuksen rinnalle on helppo löytää sopiva vihkisormus. Kaisankello.fi sivuilta löydät laajan valikoiman suosittujen valmistajien valmistamia valkokultaisia kihlasormuksia, sekä niihin sopivia valkokultaisia timanttisormuksia. Tuotemerkkimme: Bellina, Camilla, Collection Ruesch, Kohinoor, Schalins. Valkokultaisia sormuksia on saatavana 9k, 14k ja 18k kultaisena.

  Valkokultaiset kihlasormukset ovat suosittuja,  sillä niistä löytyy paljon erilaisia malleja, joista on helppo valita itselle sopiva sormus. Valkokulta on materiaalina perinteinen ja ajaton.  Tämä on ominaisuus, joka on tärkeä, sillä onhan tarkoitus, että sormukset ovat sormessa läpi elämän. Valkokultaisen kihlasormuksen rinnalle on myös helppo löytää sopiva vihkisormus, sillä valkokultaisia timanttisormuksia löytyy jokaisesta kultasepänliikkeestä useita malleja.  Valkokultaiset sormukset sopivat hyvin sinulle, joka haluat käyttää sekä valkokultaisia, hopeisia koruja tai teräskoruja. Valkokulta sormusmateriaalina on  kulutusta kestävä ja helposti muokattavissa oleva materiaali. Useimmat valkokultaiset sormukset ovat pinnaltaan rodinoituja, eli ne on pinnoitettu rodium metallilla. Kun rodium kuluu sormuksen pinnalta pois, sormuksen väri ei ole välttämättä enää ihan yhtä vaalea ja kovakiiltoisen näköinen kuin uutena. Valkokultaisen sormuksien voi huoltaa uudella rodium pinnalla taas uuden näköiseksi. Riippuen kulutuksesta ja pinnoitteen paksuudesta, sormus saattaa kestää  hyvän näköisenä useita vuosiakin, eikä kaikkia tuo valkokullan oma värisävy häiritse lainkaan. Schalins sormukset voi tilata myös ilman rodinointia, jolloin sormuksessa on näkyvillä valkokullan oma sävy.

  Kauttamme voi myös tilata sormuksia kaikkien edellä mainittujen valmistajien mallistoista, vaikka niitä kaikkia ei välttämättä sivuiltamme vielä löydy. Esimerkiksi Schalins sormuksista on saatavilla lähes kaikki mallit, sekä edullisemmassa 9 karaatin valkokullassa, sekä arvokkaammassa 18 karaatin valkokullassa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sinua sormuksen valinnassa, ota  yhteyttä. Puh:0103234130

  Hae valmistajan mukaan:
  Järjestele:
  Hinta
  Leveys

  N√§ytet√§√§n tulokset 1–60 / 283