• Sormukset
 • Korut
 • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Titaanikihlasormukset

  Titaani on sormusmateriaalina miellyttävä ja kestävä materiaali. Titaanin sitkeys ja kovuus tekevät koruista kestäviä. Titaani on metalli, joka on hyvin vahvaa, mutta samanaikaisesti pehmeää ja elastista. Tästä syystä titaanisormukset ovat erittäin kestäviä, mutta naarmuuntuvat herkästi. Naarmuja voi poistaa mattapintaisesta titaanisormuksesta esim. karhealla hankausvillalla (Patapata).  Kiiltävät sormukset voi käydä kiillottamassa kultasepällä. Titaanin heikko lämmönjohtokyky tekee korusta miellyttävän tuntuisen iholla ja hieno värisävy tekee korusta erityisen kauniin. Titaani tuntuu iholla lämpimältä ja sormus on erittäin kevyt verrattuna muihin metalleihin. Titaanisormus on hyvä sormus allergiselle ja herkkäihoiselle. Titaani soveltuu allergisille hyvin, koska se ei reagoi elimistön kanssa.  Tarvittaessa titaanisen sormuksen saa myös katkaistua. Mallistostamme löytyy puhtaasti titaanisia malleja, sekä malleja joissa on titaaniin on yhdistetty kultaa, hopeaa tai terästä. Mallistossa on titaanisormuksia sekä miehille, että naisille. Naisten malleissa erityisesti kivelliset sormukset, joissa käytetään timantteja ja zirkoneita ovat herättäneet ihastusta.

  Lue lisää titaanisormusten ominaisuuksista ja hoito-oheista.

  Titaanisormus – keveä, kaunis ja kestävä

  Etsitkö kaunista ja mahdollisesti näyttävääkin sormusta, mutta haluaisit sen olevan kevyt ja miellyttävä käyttää? Arvostatko kestävää, ajatonta laatua ja onko sinulle tärkeää, että saat takuulla rahoillesi vastinetta? Jos vastasit edellisiin ”kyllä”, valintasi on titaanisormus! Titaanisormus on keveä, kaunis ja kestävä, ja se on erinomainen valinta niin arkisiin käyttökoruihin kuin vihkisormukseksikin. Kaisankello.fi:n laajasta sormusvalikoimasta löydät lukuisia erilaisia titaanisormuksia, joiden tyyli vaihtelee yksinkertaisista ja pelkistetyistä malleista näyttävämpiin kaksivärisiin ja timantein koristeltuihin malleihin. Tutustu kattavaan valikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa juuri se oikea titaanisormus itselle tai lahjaksi.

  Haussa moderni vihkisormus? Valitse titaanisormus!

  Titaanisormus on oivallinen valinta silloin, kun on aika ostaa kihla- tai vihkisormus. Titaanisormukset ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta, eikä ihme. Titaanisormuksen etuina ovat muun muassa

  · kestävyys

  · keveys ja

  · edullisuus,

  jotka ovat sormusta valittaessa merkityksellisiä seikkoja. Titaanisormuksia on valikoimissamme niin kiiltävinä, mattapintaisina, kaksivärisinä kuin timanteilla että ilmankin; löydät siis varmasti sinua miellyttävän sormuksen. Titaani on suhteellisen edullinen materiaali, mutta sen ei kannata antaa hämätä; titaanisormukset ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä.

  Titaani on allergisoimaton metalli

  Titaanisormus on hyvä valinta allergiselle ja herkkäihoiselle. Titaani ei reagoi elimistön kanssa, joten se ei aiheuta allergiaa, kutinaa, herkistymistä tai muitakaan iho-oireita käyttäjälleen. Titaani on sitkeä mutta erittäin kevyt metalli, ja materiaalina neljä kertaa kovempaa kuin teräs. Kestävyytensä lisäksi titaanin väri ja kiilto muistuttavat platinan välkettä, ja näistä syistä titaani sopii erinomaisesti myös vihkisormustenkin materiaaliksi. Käytössä titaanin pinta patinoituu himmeäksi, sillä mitä puhtaampaa ( 99,9% titaania), sitä helpommin  sormuksen pintaan tulee naarmuja.  Jos joskus törmäät titaanisormukseen, joka ei naarmuunnu, tarkoittaa se että titaaniseos on tehty kovemmaksi esimerkiksi sekoittamalla seokseen rautaa.

  Titaanisormukset edullisesti Kaisankello.fi:stä

  Haluatko hankkia kestävän, kevyen ja tyylikkään sormuksen joko käyttökoruksi tai kihla- tai vihkisormukseksi? Silloin valintasi on titaanisormus! Parhaat titaanisormukset löydät Kaisankello.fi:n verkkokaupan laajasta valikoimasta, jossa on tarjolla lukuisia eri vaihtoehtoja moneen makuun. Osta titaanisormukset kätevästi ja nopeasti verkkokaupastamme! Verkkokauppamme toimitusajat ovat lyhyitä ja saat ilmaisen toimituksen yli 70 euron ostoksiin

  Hae valmistajan mukaan:
  Järjestele:
  Hinta
  Leveys

  Näytetään tulokset 1–60 / 237