Kihlasormus hopea Schalins 92-4

59,00 

Perinteinen puolipyöreä 3mm leveä hopeinen kihlasormus.

Toimitusaika 5-10 arkipäivää

Kaiverrus

Huomioithan tuotteen koon kaiverrusta valittaessasi.
Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Koko

Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Hopeinen kihlasormus Schalins Classic 92-4mm
Perinteinen puolipyöreä 3mm leveä hopeinen kihlasormus, killtävä pinta.
Materiaali: 935 hopeaa
Leveys: 4 mm
Korkeus: 1,4mm
Paino 2,7g
Sormuksissa kappalehinta

Kaiverrus sisältyy hintaan.
Huomioitavaa! Pienet sormuskoot 14,3 -16,3 ja isot sormuskoot 21-24 toimitetaan tilauksesta . Ole erityisen tarkkana sormuksen koon mittaamisessa, sillä tilaustyönä tehty erikoiskokoinen sormus ei sisällä kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta vaikka sormusta ei olisi kaiverrettu, poikkeuksena tuotevirhe! Sormus koon muutos on kuitenkin veloituksetta mahdollista. Normaalikokoisissa sormuksissa normaali 14vrk  vaihto- ja palautusoikeus., mikäli niitä ei ole kaiverrettu. Kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Nämä sormukset toimitetaan tilaustyönä, toimitusaika noin 5-10 arkipäivää.

Schalins of Sweden on ruotsalainen sormusvalmistaja , jolla on pitkillä perinteilllä ja ammattitaidolla luotu laaja ja laadukas sormusmallisto. Mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa kihla- ja vihkisormuksen valintaan. Koko Schalinsin mallisto on saatavilla kauttamme. Toimitamme tilauksesta myös niitä malleja, joita ei välttämättä löydy verkkokauppamme sivuilta, mutta jotka kuuluvat Schalinsin nykymallistoon. Voit katsoa lisää tietoja malleista sivulta: www. schalins.com.
Schalinsin sormukset edustavat ruotsalaista designia, kultaseppien korkeaa ammattitaitoa, sekä korkeaa laatua.

Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta
Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistjaien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Mikäli mietit vielä mikä on oikea sormuskokosi, kannattaa käydä mittauttamassa sormen koko kultasepänliikkeessä.  Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

Lisätiedot

Paino 2.7 g
Mitat 4.0 × 1.4 mm