• Sormukset
 • Korut
 • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Tuotetiedot

  Kihlasormus platina 720-3

  Kaunis ja yksinkertainen platinakihlasormus.
  Sormuksen leveys 3,0mm
  Sormuksen korkeus 1,5mm

  Materiaali: Platina 950
  Paino 4,8g

  Sormuksen sisäpinta on hieman pyöristetty, joten sormus tuntuu miellyttävälta sormessa ja liukuu sormessa hieman helpommin kuin tasareunainen sormus.

   

  Kaiverrus

   

  Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Muistathan varmistaa oikean sormuskoon, sillä kaiverretuilla sormuksilla ei ole palautusoikeutta

  Sormuksen saatavuus ja toimitusaika

   

  Tämä sormus valmistetaan tilauksesta juuri sinua varten. Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää.

   

  Vaihto- ja palautusoikeus

   

  Huomioitavaa: Ole erityisen tarkkana sormuksen koon mittaamisessa, sillä tämä sormus on tilaustyönä tehty malli, eikä sisällä kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta, vaikka sormusta ei olisi kaiverrettu, poikkeuksena tuotevirhe! Jos haluat varmistaa koon ,  voimme lähettää sinulle mittasormuksen kotipostilaatikkoon, ennenkuin tilaamme sormuksen valmistajalta.  Ilmoita tarkistettu koko meille asiakaspalvelun sähköpostiin: info@kaisankello.fi .  Jos koko on  mittauksesta huolimatta epäsopiva, kaiverretun sormuksen koonvaihdosta ja uudelleen kaiverruksesta veloitamme 45 euroa.

   

  Tietoa valmistajasta Schalins of Sweden

   

  Schalins of Sweden on vuonna 1944 perustettu Pohjoismaiden suurin sormusvalmistaja, jolla on pitkillä perinteillä ja ammattitaidolla luotu laaja ja laadukas sormusmallisto. Mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa kihla- ja vihkisormuksen valintaan. Koko Schalinsin mallisto on saatavilla kauttamme, vaikka ihan kaikki mallit eivät välttämättä ole verkkokaupassamme. Schalinsin sormuksista on saatavana laaja kokovalikoima, niin pienistä koon 14,5 somuksista isoihin koon 24 kokoisiin sormuksiin.Schalins sormukset edustavat ruotsalaista designia, kultaseppien korkeaa ammattitaitoa sekä korkeaa laatua.

   

  Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta

   

  Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistajien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

  Ohjeita sormuksen tai korun koon valintaan

  Tutustu ohjeisiin