Timanttisormus titaania White Style Titan Avantgarde 77/21130-055

269,00 

Upea titaanista valmistettu timanttisormus.. Sormuksessa on kiiltävät reunat ja mattapintainen keskiosa, jossa aaltoileva ura kiertää ympäri sormuksen. Urassa 3kpl timantteja, yhteensä 0,10ct.Sormuksen sisäreuna on miellyttävän tuntuinen sormessa, koska se on hieman pyöristetty.
Timantit: 3kpl W/SI yhteispaino 0,10ct
Leveys: 5,5 mm.
Korkeus: 2mm

Toimitusaika 5-10 arkipäivää

Kaiverrus

Huomioithan tuotteen koon kaiverrusta valittaessasi.
Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Koko

Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Variaatiot

Titaani Timanttisormus Avantgarde 77/21130-055

Upea titaanista valmistettu timanttisormus.. Sormuksessa on kiiltävät reunat ja mattapintainen keskiosa, jossa aaltoileva ura kiertää ympäri sormuksen. Urassa 3kpl timantteja, yhteensä 0,10ct.Sormuksen sisäreuna on miellyttävän tuntuinen sormessa, koska se on hieman pyöristetty.
Timantit: 3kpl W/SI yhteispaino 0,10ct
Leveys: 5,5 mm.
Korkeus: 2mm

Sormuksissa kappalehinta

Kaiverrus

Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Muistathan varmistaa oikean sormuskoon, sillä kaiverretuilla sormuksilla ei ole palautusoikeutta. Mikäli sormus on kaiverrettu ja kokoa halutaan vaihtaa, on veloituksemme tästä 45 euroa / kaiverrettu sormus.  Suosittelemme kuvan kaiverrusmalli A:ta, sillä se on kaunis ja selkeä kaiverrustyyppi sormukseen, voit myös valita kuvassa olevista muista kaiverrusmalleista mieleisesi fontin.

Sormuksen saatavuus ja toimitusaika

Toimitusaika on noin 5-10 arkipäivää.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Koot 15,6 – 18,5 normaali 2 viikon vaihto- ja palautusoikeus.

Pienet koot 14,3-15 ja isot koot 19,1-24 toimitetaan erikoistilauksesta, näillä sormuksilla ei ole normaalia kuluttajansuojalain palautusoikeutta . Kokoa voi vaihtaa veloituksetta, mikäli se on väärä ja sormusta ei ole kaiverrettu. Kaiverretun sormuksen koonvaihdosta ja uudelleen kaiverruksesta veloitamme 45 euroa.

Titaani sormusmateriaalina

Titaani tuntuu kevyeltä ja miellyttävältä sormessa. Titaanin lämmönjohtokyvyn ansiosta sormus tuntuu aina ihonlämpöiseltä. Titaanisormus on myös hyvä sormus allergiselle ja herkkäihoiselle.,sillä titaani soveltuu allergisille hyvin, koska se ei reagoi elimistön kanssa. Titaani on erittäin kestävä materiaali, mutta naarmuuntuu herkästi. Sormukseen muodostuu aikaa myöten himmeä patina. Sormuksen voi kiilloittaa kultasepällä kiiltäväksi,. mattapintaisen titaanisormuksen voi kotikonsteillakin matata itse, esimerkiksi Patapata villalla.

Collection Ruesch Sormukset

Sormusvalmistaja Brüder Nowotny KG , perustettu 1881, on yksi Itävallan suurimmista sormusvalmistajista, joka on erikoistunut erityisesti kihlasormuksiin ja timanttisormuksiin. Sormukset ovat ensiluokkaisen laadukkaita, valmistettu parhaista materiaaleista perinteisellä ammattitaidolla. Sormukset valmistetaan Wienissä. Noudatamme sormuksissa valmistajan säätämiä hintoja, joten saat sormukst kilpailukykyiseen eurooppalaiseen hintaan, ilman välikäsien lisiä.

Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta

Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistaien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Mikäli mietit vielä mikä on oikea sormuskokosi, kannattaa käydä mittauttamassa sormen koko kultasepänliikkeessä.  Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

“Laadukkaat tuotteet – kilpailukykyiset hinnat” Tilaa nyt!

 

Tuotenumero 77/21130-055
Sormuksen leveys 5,5
Sormuksen korkeus 2,0
Metallin väri Weiß
Materiaali Titan
Timantit (kpl) 3
Timanttien paino 0.1000
Timanttien laatu W/SI

Lisätiedot

Mitat 5.5 × 2.0 mm
Metallin väri

Saatat myös pitää...