Terästimanttisormus White Style Steel Evolution Brillant 88/20030-055

225,00 

Kaunis ja kestävä 5,5mm leveä sormus yhdellä timantilla

Toimitusaika 5-10 arkipäivää

Kaiverrus

Huomioithan tuotteen koon kaiverrusta valittaessasi.
Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Koko

Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Variaatiot

Teräs timanttisormus Collection Ruesch Steel Evolution 88//20030-055 5,5mm
Kaunis ja kestävä 5,5mm leveä sormus yhdellä timantilla. Sormuksessa on yhdistetty kauniisti kiiltävää ja mattapintaa, kiiltävät reunat ja keskellä mattapintaa, johon on upotettu 0,06ct kokoinen timantti. Sormuksen sisäpinta on hieman pyöristetty, joten tuntuu mukavalta sormessa (comfort fit).
Materiaali: Teräs
Timantti: 1kpl 0,06ct W/Si
Leveys. 5,5mm
Sormuksen rungon korkeus 2mm
Sormuksissa kappalehinta.

Kaiverrus
Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta.  Suosittelemme kuvan kaiverrusmalli A:ta, sillä se on kaunis ja selkeä kaiverrustyyppi sormukseen, voit myös valita kuvassa olevista muista kaiverrusmalleista mieleisesi fontin. Kaiverramme sormukset automaattisesti fontilla A, mikäli toisin ei ole mainittu. Myös sydämen kaiverrus onnistuu, kirjoita kaiverrustekstiin “sydän” siihen kohtaan mihin sydänkuvion haluat. Ohjelma ei lue erikoismerkkejä tai hymiöit. Mikäli sormus on kaiverrettu ja kokoa halutaan vaihtaa, on veloituksemme tästä 45 euroa / kaiverrettu sormus

Sormuksen saatavuus ja toimitusaika
Sormus toimitetaan tilaustyönä, toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää.

Vaihto- ja palautusoikeus
Tämä sormus valmistetaan tilauksesta juuri sinua varten, eikä sillä ole normaalia kuluttajansuojalain palautusoikeutta . Kokoa voi vaihtaa veloituksetta, mikäli se on väärä ja sormusta ei ole kaiverrettu. Kaiverretun sormuksen koonvaihdosta ja uudelleen kaiverruksesta veloitamme 45 euroa

Collection Ruesch Sormukset

Sormusvalmistaja Brüder Nowotny KG , perustettu 1881, on yksi Itävallan suurimmista sormusvalmistajista, joka on erikoistunut erityisesti kihlasormuksiin ja timanttisormuksiin. Sormukset ovat ensiluokkaisen laadukkaita, valmistettu parhaista materiaaleista perinteisellä ammattitaidolla. Sormukset valmistetaan Wienissä. Noudatamme sormuksissa valmistajan säätämiä hintoja, joten saat sormukst kilpailukykyiseen eurooppalaiseen hintaan, ilman välikäsien lisiä.

Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta
Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistaien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Mikäli mietit vielä mikä on oikea sormuskokosi, kannattaa käydä mittauttamassa sormen koko kultasepänliikkeessä. Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.
“Laadukkaat tuotteet – kilpailukykyiset hinnat” Tilaa nyt!

Tuotenumero 88/20030-055
Sormuksen leveys 5,5 mm
Sormuksen korkeus 1,9 mm
Timantit (kpl) 1
Timanttien paino 0.0600
Timanttien laatu W/SI

Lisätiedot

Mitat 5.5 × 1.9 mm
Metallin väri

, , , , , , , , , , , ,