• Sormukset
 • Korut
 • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Tuote-osastot

  Tuotetiedot

  Teräs timanttisormus Collection Ruesch Steel Evolution 88//20030-055 5,5mm
  Kaunis ja kestävä 5,5mm leveä sormus yhdellä timantilla. Sormuksessa on yhdistetty kauniisti kiiltävää ja mattapintaa, kiiltävät reunat ja keskellä mattapintaa, johon on upotettu 0,06ct kokoinen timantti. Sormuksen sisäpinta on hieman pyöristetty, joten tuntuu mukavalta sormessa (comfort fit).
  Materiaali: Teräs
  Timantti: 1kpl 0,06ct W/Si
  Leveys. 5,5mm
  Sormuksen rungon korkeus 2mm
  Sormuksissa kappalehinta.

  Kaiverrus
  Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta.  Suosittelemme kuvan kaiverrusmalli A:ta, sillä se on kaunis ja selkeä kaiverrustyyppi sormukseen, voit myös valita kuvassa olevista muista kaiverrusmalleista mieleisesi fontin. Kaiverramme sormukset automaattisesti fontilla A, mikäli toisin ei ole mainittu. Myös sydämen kaiverrus onnistuu, kirjoita kaiverrustekstiin “sydän” siihen kohtaan mihin sydänkuvion haluat. Ohjelma ei lue erikoismerkkejä tai hymiöitä. Mikäli sormus on kaiverrettu ja kokoa halutaan vaihtaa, on veloituksemme tästä 45 euroa / kaiverrettu sormus

  Sormuksen saatavuus ja toimitusaika
  Sormus toimitetaan tilaustyönä, toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää.

  Vaihto- ja palautusoikeus
  Tämä sormus valmistetaan tilauksesta juuri sinua varten, eikä sillä ole normaalia kuluttajansuojalain palautusoikeutta . Kokoa voi vaihtaa veloituksetta, mikäli se on väärä ja sormusta ei ole kaiverrettu. Kaiverretun sormuksen koonvaihdosta ja uudelleen kaiverruksesta veloitamme 45 euroa

  Collection Ruesch Sormukset

  Sormusvalmistaja Brüder Nowotny KG , perustettu 1881, on yksi Itävallan suurimmista sormusvalmistajista, joka on erikoistunut erityisesti kihlasormuksiin ja timanttisormuksiin. Sormukset ovat ensiluokkaisen laadukkaita, valmistettu parhaista materiaaleista perinteisellä ammattitaidolla. Sormukset valmistetaan Wienissä. Noudatamme sormuksissa valmistajan säätämiä hintoja, joten saat sormukset kilpailukykyiseen eurooppalaiseen hintaan, ilman välikäsien lisiä.

  Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta
  Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistajien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta.  Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.
  “Laadukkaat tuotteet – kilpailukykyiset hinnat” Tilaa nyt!

  Tuotenumero 88/20030-055
  Sormuksen leveys 5,5 mm
  Sormuksen korkeus 1,9 mm
  Timantit (kpl) 1
  Timanttien paino 0.0600
  Timanttien laatu W/SI

  Ohjeita sormuksen tai korun koon valintaan

  Tutustu ohjeisiin