• Sormukset
  • Korut
  • Ristiäislahjat, kastelahjat ja kummilahjat
  • Vintage tuotteita
  • Rannekellot
  • OUTLET -KORUALE
  • Hopeiset ruokailuvälineet
  • Lahjatavarat
  • Kaiverrukset
  • Tuote-osastot

    Timanttisormus palladium Schalins TINDRA 2×0,05 pc

    1 140,00 

    Aikaisempi alin hinta: 1 140,00 .

    Kaunis palladium sormus kahdella timantilla.

    Tuotekoodi: TINDRA-palladium
    MAAGINEN 2.4.24 MERKKIPÄIVÄ KAMPANJA ✨ Kaikki norm. hintaiset kihla- ja vihkisormukset -15%. Alennus lasketaan automaattisesti kassalla. Voimassa 2.4. asti.
    Fontti
    Koko

    Kaiverrus

    Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Huomioithan tuotteen koon kaiverrusta valitessasi. Oletuksena käytämme A-fonttia. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

    Voit lisätä sydänkuvion ♥ haluamasi tekstin väliin kopioimalla (ctrl+c) ja liitä (ctrl+v).
    Esim. J ♥ J
    Esimerkkimalli sydämestä

    Määrä
    Toimitusaika 5-15 arkipäivää
    Lisää toivelistalle
    Lisää toivelistalle

    Tuotetiedot

    Timanttisormus palladium TINDRA 2×0,05 pc

    Timantit: 2×0,05 pc
    Sormuksen leveys 5,0mm
    Sormuksen korkeus 1,9mm
    Paino 5,6g

    Kaiverrus

    Halutessasi teemme kaiverruksen sormukseen veloituksetta. Jos haluat sormukseen kaiverruksen, kirjoita kaiverrustiedot  ruutuun. Suosittelemme kuvan kaiverrusmalli A:ta, sillä se on kaunis ja selkeä kaiverrustyyppi sormukseen, voit myös valita kuvassa olevista muista kaiverrusmalleista mieleisesi fontin.

    Sormuksen koon valinta

    Oikean koon valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa ja vaivaa. Sormen koko saattaa vaihdella päivän mittaan, sekä lämpötilan vaikutuksesta.  Oikean koon selvität kätevästi tilaamalla sormusmitan , jota voit pitää sormessa  jonkin aikaa, ja tarkkailla mikä koko tuntuu mukavimmalta käytössä.

    https://www.kaisankello.fi/ohjeita-sormuksen-valintaan/

    Sormuksen saatavuus ja toimitusaika

    Tämä sormus valmistetaan tilauksesta juuri sinua varten. Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää.

    Vaihto- ja palautusoikeus

    Huomioitavaa: Ole erityisen tarkkana sormuksen koon mittaamisessa, sillä tämä sormus on tilaustyönä tehty malli, eikä sisällä kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta,  poikkeuksena tuotevirhe! Kokoa voi vaihtaa veloituksetta, mikäli se on väärä ja sormusta ei ole kaiverrettu. Kaiverretun sormuksen koonvaihdosta ja uudelleen kaiverruksesta veloitamme 45 euroa.

    Tietoa valmistajasta Schalins of Sweden

    Schalins of Sweden on vuonna 1944 perustettu Pohjoismaiden suurin sormusvalmistaja, jolla on pitkillä perinteillä ja ammattitaidolla luotu laaja ja laadukas sormusmallisto. Mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa kihla- ja vihkisormuksen valintaan. Koko Schalinsin mallisto on saatavilla kauttamme, vaikka ihan kaikki mallit eivät välttämättä ole verkkokaupassamme. Schalinsin sormuksista on saatavana laaja kokovalikoima, niin pienistä koon 14,5 somuksista isoihin koon 24 kokoisiin sormuksiin.Schalins sormukset edustavat ruotsalaista designia, kultaseppien korkeaa ammattitaitoa sekä korkeaa laatua.

    Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta

    Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistajien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

    Ohjeita sormuksen tai korun koon valintaan

    Tutustu ohjeisiin