Sormusmitta Eurooppalaiset koot 40-76. Mittaa sormen koko helposti!

5,90 

Mittasormus

Kätevä sormusmitta, jolla pystyt helposti määrittämään sormuksen oikean koon. Sormusmitta on tehty eurooppalaisella mitoituksella koot 40-76

TARJOUS: TILAA SORMUSMITTA, SAAT SORMUSMITAN MUKANA HENKILÖKOHTAISEN ALENNUSKOODIN, JOLLA SAAT -10% ALENNUKSEN VERKKOKAUPPAMME KAIKISTA NORMAALIHINTAISISTA SORMUKSISTA!

96 varastossa

Toimitusaika 1-4 arkipäivää
Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Sormusmitta eurooppalaiset koot 40-76

Kätevä sormusmitta, jolla pystyt helposti määrittämään sormuksen oikean koon. Sormusmitta on tehty eurooppalaisella mitoituksella, sormuksen ympärysmitta  40-76mm. Sujauta mittasormus sormeesi  ja kiristä sopivan kokoiseksi. Sormuksen  koko näkyy suurentavasta linssistä.  Sormen kokoa kannattaa mitata useampaan kertaan, eri vuorokauden aikaan, sekä erilaisissa lämpötiloissa, jotta sopiva  koko on helpompi päätellä.  Sormen koko saattaa muuttua 1-2 kokoa riippuen vuorokauden ajasta, lämpötilasta, ja jopa ruokavaliosta ( suolainen ruoka turvottaa). Mittasormus on sopivan kokoinen, kun se ei ahdista, tai purista liikaa, kun mittasormus on sormessa.   Sormuksen pitäisi jäädä hieman kiinni nivelen kohdalla, kun sormusta otetaan pois sormesta.  Tämän pitäisi tuntua pieneltä vastukselta, mutta sormus ei saa olla niin tiukka, että sormuksen pois saamiseksi joutuu yhtään taistelemaan.

Tämä sormusmitta soveltuu hyvin Schalins ja Collection Ruesch sormusten oikean koon  määrittämiseen.