• Sormukset
 • Korut
 • Kastelahjat/kummilahjat
 • Vintage tuotteita
 • Rannekellot
 • OUTLET
 • Hopeiset ruokailuvälineet
 • Lahjatavarat
 • Kaiverrukset
 • Muut tuotteet
 • Tuote-osastot

  Tuotetiedot

  Kihlasormus hopeaa  5mm 720-5

  Kaunis klassinen tynnyrimallinen hopeinen kihlasormus. Pyöristetyn sisäpinnan ansiosta sormus tuntuu miellyttävältä sormessa.

  Materiaali 935 hopeaa
  Leveys:5mm
  Korkeus: 1,6mm

  Huom. Kuvan sävy saattaa hieman poiketa luonnollisesta sävystä  kuvausteknillisistä syistä.

  Sormuksissa kappalehinta
  Kaiverrus sisältyy hintaan. Huomioithan että kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.
  Schalins-sormukset valmistetaan tilauksesta, toimitusaika  5-10 arkipäivää.

  Sormuksen koko

  Sormuksen tilaaminen verkkokaupasta on helppoa, jos sinulla on oikea sormuskoko tiedossa. Kaisankello.fi sormuksissa on käytössä sekä ympärysmittoja, että halkaisijamittoja. 14-24 sormuskoot ovat yhtä kuin sormuksen sisähalkaisija millimeterinä. Toinen sormuskokojärjestelmä 45-74 perustuu sormuksen sisäkehän pituuteen ( ympärysmitta).

  Mikäli sormuskoko ei ole tiedossa, kannattaa koko käydä mittauttamassa kultasepänliikkeessä sormusmittarenkailla. Sormen koko kannattaa mitata keskellä päivää normaalissa huonelämpötilassa. Sormen koko saattaa vaihdella +/- yhdem koon verran olosuhteiden ja vuorokauden ajan mukaan, joskus jopa enemmänkin. Lämpimässä ilmassa sormi turpoaa, ja kylmällä kutistuu. Usein onkin niin , että talvella ostettu sormus kiristää kesällä ja kesällä ostettu sormus tuntuu väljältä talvella. Kokoa valitessa kannattaa muistaa, että sormuksen sisäpinnan pyöreys vaikuttaa myös siihen miten sormus sormessa liikkuu, myös sormuksen leveys, jos kyseessä on erittäin leveä  tai erittäin kapea sormus. Leveämpi sormus tuntuu  hieman tiukemmalta , kuin  kapea sormus.  Sisäpinnaltaan pyörtistetyt sormukset (comfort fit), liukuvat sormessa herkemmin, niissä kannattaa koko valita hieman pienemmäksi. Esimerkiksi 15,9 vastaa sisäreunaltaan pyöristetyissä sormuksissa kokoa 16, vastaavasti 19,8 kokoa 20. Nämä erot ovat hyvin pieniä, vain kymmenysosia millistä.

  Jos haluat samankokoisen sormuksen kuin jo ennestään omistat, saat koon yksinkertaisemmin mittaamalla olemassa olevan sormuksen sisähalkaisijan. Paras mittaväline on työntömitta, myös esimerkiksi harppia voi käyttää mitan siirtämiseen sormuksesta viivoittimelle tai asettamalla sormus suoraan viivottimen asteikolle. Huomaa kuitenkin, että jos sormus on käytetty, se ei välttämättä ole enää täysin pyöreä, ja mittaustulos saattaa vääristyä.

  Miksi tilata Kaisankello.fi verkkokaupasta

  Kaisankello.fi kautta saat unelmiesi sormukset helposti ja nopeasti. Yrityksellämme on vuosikymmenien tuoma asiantuntemus alalla. Olemme valinneet sormusvalikoimaamme suosittujen ja luotettavien valmistjaien tuotteita. Näin voimme taata sinulle aina laadukkaat tuotteet. Kaikilla sormuksilla on vähintään yhden vuoden takuu. Kun sinulla on sormuskoko tiedossa, voit helposti tilata sormuksen verkkokaupastamme, halutessasi jo valmiiksi kaiverrettuna. Kaiverrukset teemme meiltä ostettuihin sormuksiin veloituksetta. Mikäli mietit vielä mikä on oikea sormuskokosi, kannattaa käydä mittauttamassa sormen koko kultasepänliikkeessä. Opastamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme oikean koon valinnassa.

   

  Ohjeita sormuksen tai korun koon valintaan

  Tutustu ohjeisiin