Timanttisormus titaania White Style Titan Avantgarde 77/21150-060

269,00 

Toimitusaika 5-10 arkipäivää
Hinta
Kaiverruksen hinta
Yhteensä
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Tuotenumero 77/21150-060
Sormuksen leveys 6,0
Sormuksen korkeus 2,0
Metallin väri Weiß
Materiaali Titan
Timantit (kpl) 3
Timanttien paino 0.0900
Timanttien laatu W/SI

Titaanisormus Titan Avantgarde Timantilla 77/21150-060
Kaunis titaanitimanttisormus, jossa keskellä kaiverrettu koristeraita. Toinen puoli kiiltävä ja toinen puoli mattapintainen.
Sormuksessa on kolme timanttia yhteensä 0.09 ct, W / SI
Sormuksen sisäreuna on miellyttävän tuntuinen sormessa, koska se on hieman pyöristetty
Leveys: 6,0 mm.
Toimitusaika: 5-10 arkipäivää
Sormuksissa kappalehinta
Halutessasi teemme veloituksetta kaiverruksen sormukseen.  Huomioithan, että kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta.

Huomioitavaa! Sormuksissa kokoluokassa 15,0-18,5 on normaali vaihto- ja palautusoikeus., mikäli niitä ei ole kaiverrettu. Kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Pienet sormuskoot 14,3 -15,3 ja isot sormuskoot 19-24 toimitetaan erikoistilaustyönä . Ole erityisen tarkkana sormuksen koon mittaamisessa, sillä tilaustyönä tehty erikoiskokoinen sormus ei sisällä kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta vaikka sormusta ei olisi kaiverrettu, poikkeuksena tuotevirhe! Sormus koon muutos on kuitenkin veloituksetta mahdollista.

TITAANI ON SORMUSMATERIAALINA MIELLYTTÄVÄ JA KESTÄVÄ MATERIAALI
Titaanin sitkeys ja kovuus tekevät koruista kestäviä. Titaani on metalli, joka on hyvin vahvaa, mutta samanaikaisesti pehmeää ja elastista. Tästä syystä titaanisormukset ovat erittäin kestäviä, mutta naarmuuntuvat herkästi. Naarmuja voi poistaa mattapintaisesta titaanisormuksesta esim. karhealla hankausvillalla (Patapata).  Kiiltävät sormukset voi käydä kiillottamassa kultasepällä. Titaanin heikko lämmönjohtokyky tekee korusta miellyttävän tuntuisen iholla ja hieno värisävy tekee korusta erityisen kauniin. Titaanisormus on hyvä sormus allergiselle ja herkkäihoiselle. Titaani soveltuu allergisille hyvin, koska se ei reagoi elimistön kanssa.  Tarvittaessa titaanisen sormuksen saa myös katkaistua. Mallistostamme löytyy puhtaasti titaanisia malleja, sekä malleja joissa on titaaniin on yhdistetty kultaa ja hopeaa. Mallistosta löytyy myös  titaanisormuksia, joissa on timantteja tai zirkonikiviä.

 

“Laadukkaat tuotteet – kilpailukykyiset hinnat” Tilaa nyt!

Lisätiedot

Mitat 6.0 × 2.0 mm
Metallin väri

Saatat myös pitää...