Miesten korut

Miesten korut – täydennä tyylisi!

Korut eivät ole vain naisten yksinoikeus, vaan myös miehet saavat käyttää ja käyttävätkin koruja jo melkein yhtä innokkaasti kuin naisetkin. Miesten korut ovat tyyliltään useimmiten hieman pelkistetympiä kuin naisten korut, ja niissä harvemmin käytetään korukiviä. Suosittuja lisäelementtejä peruskoruihin ovatkin kivien sijasta esimerkiksi nahkaiset yksityiskohdat, jotka tuovat koruun lämpöä kylmän metallin vastapainoksi. Kaisankello.fi:n verkkokaupasta löydät niin klassiset kuin trendikkäätkin miesten korut, jotka tuovat asuusi juuri sopivan annoksen haluamaasi tyyliä. Valikoimiimme kuuluvat:

  • miesten riipukset ja kaulaketjut
  • miesten rannekorut
  • kalvosinnapit
  • solmiopidikkeet

 

Riipukset ja kaulaketjut – perinteiset ja modernit mallit

Kihla- tai vihkisormusten ohella erilaiset riipukset ja kaulaketjut ovat miesten yleisimpiä käyttökoruja. Rippiristi voi olla useimmille miehille ensimmäisiä riipuksia, ja ristiä saatetaankin pitää läpi elämän sen tunnearvon takia. Kun oma tyyli alkaa muotoutua, halutaan usein ostaa muitakin kaulaketjuja ja vaihdella niitä oman maun mukaan. Valikoimastamme löydät riipukset ja kaulaketjut.

Rannekorut miehille

Rannekoruilla tuot mielenkiintoa ja särmää tyyliisi. Muut miesten korut, kuten riipukset ja kaulaketjut saattavat usein jäädä piiloon paidankauluksen tai muun vaatteen alle, mutta rannekorut ovat miltei poikkeuksetta aina näkyvissä ja näin myös muut kiinnittävät koruun enemmän huomiota. Kaisankello.fi:n verkkokaupasta löydät upeat rannekorut miehille tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kalvosinnapit ja solmiopidikkeet tyylitietoiselle miehelle

Trendi- ja käyttökorujen lisäksi löydät valikoimistamme myös ajattoman tyylikkäät kalvosinnapit ja solmiopidikkeet, jotka kruunaavat bisnes- tai juhlatyylisi. Kalvosinnapit ja solmiopidikkeet ovat tyylitietoisen miehen valinta, sillä nämä kyseiset miesten korut luovat ehkäpä vakuuttavinta viestiä yksityiskohtien ja viimeistellyn tyylin arvostamisesta. Tietenkin kalvosinnapit ja solmiopidikkeet täyttävät alkuperäisen käyttötarkoituksensa eli hihansuiden kiinnittämisen ja solmion paikallaan pysymisen tyylin kuvastamisen ohella. Tutustu tyylikkääseen valikoimaan Kaisankello.fi:n verkkokaupassa!

Hae tuotteista:
Leveys

Näytetään tulokset 1–16 / 86